Следва

Звезден Instagram на седмицата: Алесандра Амбросио, Линдзи Лоън, Ирина Шейк и още...

Петъчна доза секс: Мъжките ръце, в които да се сгушим

Ръцете на мъжете са точно толкова важни, колкото и дупетата им. Темата е супер забавна, спор няма, посмяхме се...

Други преди 7 години

Миналата седмица в Редакцията се разгорещихме, а причината бе титаничен спор кой популярен мъж притежава най-секси дупето. И както обикновено се случва в живота, по време на спора се роди идеята да направим селекция на мъжете, които са "По-по-най-" и освен страхотна харизма и чар, изпъкват и с физическите си дадености. Да, същественото е невидимо за очите, но в този случай поговорката: "Очи пълни, ръце празни" май е по-удачна. И като казахме ръце, предстои селекция от мъже, в чийто обятия можем да останем сгушени завинаги...

На снимката горе Зак Ефрон*

Габи

Ръцете на мъжете са точно толкова важни, колкото и дупетата им. Темата е супер забавна, спор няма, посмяхме се, дискутирайки кандидатите, на които се спираме, а ето ги и моите: Зак Ефрон, Джордж Клуни, Робърт Дауни Джуниър, Колин Фаръл и Брадли Купър.
 


Брадли Купър


Джордж Клуни


Робърт Дауни Джуниър


Колин Фарел

Александрина

Когато виждам мъж за пръв път, винаги гледам ръцете му. Смея да кажа, че съм доста педантична на тази тема. Забелязвам това дори преди очите му, независимо колко дълбоки и прекрасни са те.

Мъжката ръка трябва да е красива. Да, красива! Колкото и крайно да звучи. Мъжът - онзи силният, но и нежният, който може да те защитава, но и да те милва с ръцете си – той е Мъжът, а това са ръцете, които те докосват! Ето защо за мен те трябва да са съвършени и не мога да не отделя специално внимание именно на тях...

Ако можех да избера ръката, която да държа сред мъжете от Холивуд, то това би била ръката на Ейдриън Броуди!
Божествените му ръце са десет от десет, в пълния смисъл на думата. Освен, че е изключително интересен и загадъчен, има и перфектните ръце на пианист.


 Ейдриън Броуди

Същото мога да кажа и за Джеймс Лафърти, който има красиви дълги пръсти като на истински баскетболист, каквато е и най- популярната роля в кариерата му.


Джеймс Лафърти

More Други