Следва

Симфония като начин на интерпретация

Дон Кихот и Дулсинея - стар романс с нов латино вариант!

За дует „Ритон” могат да се кажат много неща! Те, Катя и Здравко, винаги са усмихнати, лъчезарни, закачливи...

Music преди 8 години

За дует „Ритон” могат да се кажат много неща! Те - Катя и Здравко, винаги са усмихнати, лъчезарни, закачливи с другите и помежду си, каращи те да искаш да слушаш и пееш песните им още и още! И така вече почти 40 години, откакто са стъпили на българската музикална сцена. И не само са оцелели на нея, но и са извоювали напълно достойно мястото си там.

Много от нас са били бебета или дори – неродени, когато семейството задружно и кротко започва да радва и запълва нишата на любов и приятелство с музиката си. С „Ритон” е пораснало не едно поколение българи и за да ни докажат, че е имало защо и все още страхотно много ги бива в това, което умеят и правят от сърце, подариха поредния си музикален букет на своите най-предани фенове, изпълнили Зала 1 на НДК на 6-и април. Творческата им концепция за най-любимите на почитателите им песни, този път бе разрешена в латино-ритми поднесена с ефектни лазерно осветление, огромни видео стени, страхотната хореография на балет и безупречен бенд.

Сега ще спрем да досаждаме с думи – всеки си знае кои са любимите му песни на „Ритон” – Катя и Здравко ги изпълниха, и ще ви оставим чрез снимките да се потопите в цветната и романтична атмосфера от концерта…






































 

More Music