Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 11.4 – 17.4

Дизайн за вдъхновение... На море през 60-те

Визуализираме морето в черно и бяло, визуализирай с нас.

All About Life преди 8 години

Познахте ли го? Архивните кадри, с които се сдобихме от колегите от Lost Bulgaria, показват изключително популярен (днес) български курорт. И за да стесним периметъра даваме жокер - намира се между северната и южната част на българската черноморска ривиера, на територията на Община Несебър. Разположен е в залив във формата на полумесец, обърнат на изток. Сгушил се между Старопланинския масив и древен Несебър, курортът днес определено не е това, което е бил през 60-те години на миналия век, откогато са тези фотографии. Да, точно така – това е Слънчев бряг. Далеч не сме настроени меланхолично, напротив. Дълбоко уважаваме всичко създадено преди нас и вярваме, че вдъхновението дебне отвсякъде, също като спасението! Провокирани от импулс да се върнем малко назад, за да видим нещата от друг ъгъл, от ретро ъгъл, нагазихме до колене в морето. И макар плажът да е все още мираж, това не ни спира да мечтаем за него. И докато мечтаем, визуализираме парещ пясък, книга в скута, чайки и морски прибой... Визуализираме морето в черно и бяло, с малко цвят за вкус. Визуализирай с нас.

 

 

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 1 ден

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 5 дни

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.