Следва

Гениални постни неща - Тиквички с ориз и зелен боб

Editors' choice - Пролетно зарeждане

Пролетната разсеяност, която безпощадно разконцентрира хората по офисите е виновна за тази тълпа, която...

All About Life преди 15 години

Пролетната разсеяност, която безпощадно разконцентрира хората по офисите е виновна за тази тълпа, която съзираш през прозореца си всяка обедна почивка.

Без да мислиш накъде отиват и тайничко да им завиждаш, направи малка разходка и се слей с цялата еуфория на спокойно вървящите красиви хора.

Вземи си силно кафе от съседното coffe and break заведение, кроасанът също е позволен за повече ендорфин, избери слънчева пейка и се наслаждавай.

На топлината, на безвремието, на хубавото кафе и на мартеничките, висящи от дърветата все едно ще пораснат. Зареждаш за следващите четири часа и с нетърпение изтичваш обратно към офиса, да свършиш всичко за деня и да се почувстваш свободен да се отдадеш на хубавото време дори и след тежкия работен ден.

Шопинг, късно кафе в хубава градина или разходка до близкия плод и зеленчук ще ти дадат енергия за сезони напред.

Ето в какво се състоят и нашите енергийни запаси:




Гергана
Зареждам с топли слънчеви лъчи от някой хубав светъл ъгъл на улица. След това избирам роклята номер едно за пролетта, трябва да е женствена, модерна и свободна. Намерих такава, тип риза-рокля в Dika и съм много щастлива.




Ивана

Събирам положителни емоции от усмихнатите хора навън. Слънчеви лъчи, много дълго кафе някъде навън, в никакъв случай на сянка, смях до сълзи за по-дълъг живот и накрая сладолед за ендорфини. Перфектното зареждане!




Васил

Все още не съм решил как точно ще се заредя за пролетта, но имам идея първото да бъдат чифт нови джинси и нови кецове Converse, но този път в сиво.




Делчо
За настъпилата пролет и топлите дни се зареждам с очила, шарени весели дрешки и енергия за морско лято




Антония
След дълги очаквания, Тя дойде. Ресърч на трите месеца пролетна подготовка за 2009-та дава следните резултати – стимул за активен спорт, хранителен режим и очакване на слънчевото време.

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 5 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 4 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 4 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.