Следва

Тенденции Пролет/Лято 2016: Графични Райета

Ода за рециклирането: M.I.A. за H&M

M.I.A. прави това видео специално за H&M и в него се говори за важността на това да преработваме дрехите си, а не просто да ги мятаме на боклука...

All fashion преди 8 години

M.I.A. прави това видео специално за H&M и в него се говори за важността на това да преработваме дрехите си, а не просто да ги мятаме на боклука.

Съвсем скоро - от 18 до 24 април, ще се състои седмицата, посветена на рециклирането на дрехи. По този случай H&M канят M.I.A. да запише парче, свързано именно с тази необходимост, така важна в ерата на свръхпотребление, в която живеем. Е, днес вече се появи и клипа на песента.

 Във въпросната седмица от 18 до 24 април H&M се надява да събере десетки тонове ненужно облекло. Събирането на дрехите, както сме свикнали, ще се случва в магазините на бранда. Темата за преработването непрекъснато фигурира в маркетинговата комуникация на H&M, и постоянно възбужда дебати в медиите - има ли смисъл, какъв точно и дали преработката наистина се случва или не?

Дали сътрудничеството с M.I.A. ще се окаже повратна точка за корпорацията и ще се удаде ли на бранда да събере планираните милиони килограми дрехи в предстоящите дни, остава да изчакаме и да видим.

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.