Love to quote: 8 зареждащи цитата от Еди Слиман за по-богата седмица

Иконата на днешната мода, талант, малко размисли и безумно добри фотографии... Това е днешното ни вдъхновение, което заслужава вниманието ни поне за седмица напред...

Икона на днешната мода, безспорен талант, който ни хвърли в размисли, и няколко безумно добри фотографии... Това е днешното ни вдъхновение, което заслужава внимание поне за седмица напред.

Той е Еди Слиман, човекът преобърнал представите ни за вкус, който не просто обичаме, а боготворим. Тази седмица обръщаме фокуса към загадъчната му личност с 8 откровени цитата и извадка от фотографиите му с подчертано калифорнийска естетика.

"Харесвам единствено луксозната мода. Трябва да решиш къде стоиш. Аз обичам добре изработените автентични дрехи, изящните кройки. Харесвам също така съня и фантазията за лукс, изключителността. Нямам никакъв интерес към бързата мода. Двусмислено е."

"С изгряването на интернет, модата наистина се превърна в част от глобалната увеселителна индустрия през последните 10 години и ще последва дигиталната еволюция на музикалната и филмова индустрия."

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.