Следва

Геометрия в цвят

Днес си купихме: Пролет в синьо, бяло и каре

Шопинг настроението ни е верен придружител, независимо от сезона, но през пролетта, то сякаш разцъфва по-силно от всякога...

Shopping преди 8 години

Шопинг настроението ни е верен придружител, независимо от сезона, но през пролетта, то сякаш разцъфва по-силно от всякога. В нас напира желанието да излезем от редакцията и устремено да се насочим към някое от любимите места. Така решаваме и да направим. С готино настроение и куп желания в главите, тръгваме, за да се сдобием с няколко много добри пролетни находки.

Не само че обожаваме тъмносиния цвят, но и сме готови да купим почти всичко в неговата гама. Така се случва и днес, когато погледите ни попадат върху лекия тренч на Caractère с много фин кимоно намек.

Белите тишърти никога не са достатъчни. Те са класика, а ние обичаме класиката. Този добър пример за такъв бързо попада в ръцете ни.

Надали се сещаме за нещо по-яко от кариран панталон в екрю, с който да допълним натрупаното дотук в гардеробите ни. В свободна кройка и приятно скъсено дължина, Ted Baker печели своето място в покупките ни днес.

Късмет, намираме и топ, който да комплиментира панталона. С тънки спагети презрамки и приятен флорален принт, защото има такива от нас, които го харесват, и следващото предложение от Ted Baker намира своето място.

Изключително много харесваме райетата тази пролет, особено едрите такива. И точно поради тази причина не бихме се лишили от едно симпатично миди с висока талия, прехлупване и чаровен моряшки мотив на Caractère. Наше е!



Въпреки че миналата седмица добре половувахме обувки и чанти, не можем да свалим очи от тези сандали. В класически силует и удобен миди ток, няма какво да му мислим, взимаме ги и завършваме изтощителната, но ползотворна модна обиколка.

More Shopping