Следва

Б като Библия, Б като Блог: LAZY SUNDAY

10 плюс 1 причини да хукнем за Велинград - играй и спечели страхотен уикенд там!

10 плюс 1 причини да хукнем за Велинград - играй и спечели страхотен уикенд там! 

All About Life преди 8 години

Ние имаме 10 железни причини, до една добри, за да хукнем към Велинград веднага. И през уикенда. И през следващия уикенд, и на Великден, и въобще във всеки възможен по-свободен или по-зает ден. Днес ви даваме слънчево заразяващия шанс да добавите вашата, 11-та причина да забегнете в този прекрасен кът на България, като ви даваме и жокер - изберете си и посочете вашия предпочитан хотел от специалния сайт за резервации на хотели именно във Велинград - velingradhotels.com и може да спечелите уикенд за двама в прекрасния СПА клуб Бор!

Започваме с нашите 10, после сте вие с 11-тата:
 
1. Когато мечтаеш за далечна дестинация, но... нямаш време, пари, съратник за из път, изобщо не ти трябва далечна дестинация. Имаш си близка, но достатъчно добра - топла, атрактивна, прегръщаща, полезна и огряна. Велинград!

2. Имаме морска столица - Варна, имаме културна столица - Пловдив, имаме и СПА столица на Балканите. Коя ли? Как коя - слънчевият Велинград!

3. Ако искаме да избягаме от горещото лято или студената зима, нашата дестинация е Велинград - лятото е прохладно, а пък зимата е мека. Т.е. получаваме нещо прекрасно, при това обратно на мейнстрийма.

4. Понеже не обичаме дъжд, ако може да е слънце - мястото е точно това: Велинград е един от най-безоблачните градове в страната.

5. Ако е курорт - добре, но курорт с минерални извори е още по-добре. Във Велинград те достигат изкушаващото число от над 80 натурални минерални извора!

6. Всички напоследък ти обясняват кой е любимият им СПА хотел във Велинград. Ти още си нямаш такъв. Е, докога? Сега е моментът да откриеш любимия! Разгледай тук: velingradhotels.com, открий и си заплюй! 




7. Ако сме с половинката или семейството, задължително включваме в разходката извора Клептуза и едноименния парк с двете езера. За влюбените - няма да обясняваме защо, за майките и татковците - паркът е същинско съкровище за малчуганите.

8. Който е внимавал в часовете по география, навярно помни, че рядко се случва пресечни точки на меридиан и паралел да се срещнат. Е, това рядко явление е факт във Велинград.

9. Всички знаем колко полезно е балнеолечението и просто трябва да се възползваме от него редовно, ако искаме да избягаме от много болести.

10. Работата си е работа, но почивката е просто задължителна, ако искаме да сме здрави, пълноценни и вдъхновени, т.е. сменяме обстановката, възвръщаме тонуса и изобщо се прераждаме като човек. Велинград знае отлично как се случва прераждането. Проверено! Много пъти! 



Ако искате и вие да се докоснете до очарованието на Велинград и да си изкарате незабравимо, участвайте в нашата игра, като напишете вашата 11-та причина да отидете точно там, изберете си и посочете вашия предпочитан хотел от специалния сайт за резервации на хотели именно във Велинград - velingradhotels.com, напишете ни защо сте избрали точно него и може да спечелите уикенд за двама в прекрасния СПА клуб Бор!

Отговорите очакваме на познатия имейл [email protected] и [email protected] от днес, 15.04, до 25.04., а на 27.04. ще обявим печелившите, които ще изтеглим на случаен принцип.

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 20 часа

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 4 дни

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.