Следва

Млечна супа със сирене

Психо форма: 7 причини да направиш от приятеля си любовник

Каквато и дебати да текат по повод възможността за приятелство между половете, по-голямата част от жените все още вярват в неговото съществуване...

Love преди 8 години

Каквато и дебати да текат по повод възможността за приятелство между половете, по-голямата част от жените все още вярват в неговото съществуване. Въпреки това, понякога си струва внимателно да се вгледаш в приятеля си, може би е време да промениш неговия статус?

Много дами смятат, основателно, смеем да твърдим, че не е лесно да срещнат достоен човек. При това голяма част от нас са убедени, че с представителите на силния пол е много по-лесно да станем приятели, отколкото с жените. Оказва се, че с удоволствие допускаме в живота си мъж, но по някакви наши параметри той не стига до званието "любовник" и увисва на позицията "просто приятел", а ние продължаваме да гоним мечтата си за митичен, уникален мъж, граничещ с фантазиите ни.

Ето 7 петъчни причини, поради които си струва да се вгледаш в най-добрия си приятел, а може би дори го да го превърнеш в любовник. И не, не съзираме тук скандал!



1. Той знае точно от какво се нуждаеш

Това е най-очевидната и най-недооценената причина. Ако имаш за най-добър приятел мъж, при това неженен, тогава няма причина, поради която той да не може да ти стане идеален спътник в живота. Той знае много добре, че мразиш червени рози, че имаш алергия към орехи, а когато ти е тъжно, гледаш по хиляди пъти любимата си поредица "Сексът и градът". Той знае за теб всичко в подробности, твоите слабости не са изненада за него, а достойнствата ти отдавна са му известни.

2. Той познава твоите семейство и приятели

Канейки нов кавалер на гости при приятелите си или семейството, винаги е много вълнуващо. Близките неволно започват да преценяват твоя избраник, наблюдавайки неговото поведение, маниери, опитват се да разберат подробности за живота му, а след това произнасят и присъдата: "Забавен, но малко дебел ..." "Наистина ли не е женен?"... Докато най-добрият ти приятел не преминава през такова изтезание. Родителите ти вероятно вече го познават, ясен е и на всичките ти приятели.

3. Възможно е той вече да е влюбен в теб


С непознат мъж ти предстои дълго време да се опознавате, на пръв поглед може да си очарована, но след това е възможно и да се разочароваш. А с най-добрия приятел, неприятните изненади на етап опознаване са изключени. Кой знае, може би той отдавна не е безразличен към теб, но внимателно прикрива чувствата си и ако се опиташ да пофлиртуваш с него, може да бъдеш приятно изненадана.



4. Това е любопитно


Когато прекарваш с един мъж твърде много време, рано или късно неволно възниква въпросът: интересно, какъв ли е в леглото? Кога бегло, кога от любопитство, но такава мисъл лесно може да се промъкне в главата ти. И ако отношенията ви са достатъчно близки, но избягвате интимния контакт, почти сигурно е, че това е само въпрос на време. Весело парти или плач на рамото на най-добрия приятел може постепенно да прерасне в нещо повече в леглото. И ако нощта се превърне в приятна изненада, ето ти повод, най-добрият ти приятел да се преквалифицира в любовник.

5. Tой те е виждал във всякакво състояние


Може да бъдеш абсолютно сигурна, че най-добрият ти приятел те обича не заради красивите ти очи, а просто защото те има. Навярно те е виждал в различни състояния: ядосана, тъжна, болна, весела, с немита коса и без грим или дори мъртво пияна. Той е ял приготвената от теб загоряла вечеря и е бърсал сълзите ти, когато те е изоставил поредния мечтан мъж. И в края на краищата все още не е избягал, не те е изоставил, винаги е до теб и винаги ти помага. 100% това е човек, с който се чувстваш комфортно.

6. С него винаги има за какво да си говориш

Смяташ ли, че всички мъже са цинични сноби, че се дразнят от неформални разговори и че са напълно неспособни да разберат другите? Само си представи как ще спечелиш, ако дадеш на приятеля си различен статус. Защото с него, винаги има за какво да си говориш, над какво да се посмееш, имате много общи интереси и виждания за живота.

7. Може да се върнеш към ПРИЯТЕЛСТВОТО

Ако любовният роман с най-добрия ти приятел не потръгне по този сценарий, може лесно да върнеш отношенията в предишното им състояние. Не се страхувай, че после всичко ще бъде по-различно. Винаги може да препишеш провала на замъгления си разум и да се посмеете над това. А по-натам ще можеш отново да търсиш съчувствие от своя приятел. Приятел, не друго.

More from View Sofia

More Love