Следва

Стил урок на седмицата: Как да носим великолепния Палацо

Тенденции Пролет/Лято 2016: Изрязани рамене

Дискутиран ето на тенденции тече с пълна сила, а днес продължаваме с обемната за настоящия сезон тема с раменете...

All fashion преди 8 години

Дискутиран ето на тенденции тече с пълна сила, а днес продължаваме с обемната за настоящия сезон тема с раменете. В едната вариация те са изрязани и дизайнерите акцентират върху тях с липсата на плат на правилното място и в правилните количества.

Точна формула за прилагането на тренда няма -красиво прокрадващите се рамене могат да бъдат видeни както в силно романтични силуети (Erdem), така и в по-свободни интерпретации в меланж от материи и внушения (Proenza Schouler). Виждаме акцентът още като допълнение в елека над пижама-инспририраната рокля при Givenchy; като смел детайл към байкър визията на Guy Laroche, но и като ужасно лесно приложение в ежедневието, благодарение на Milly. Възможностите за комбиниране са безброй и лесно влизат като детайл и в останалите тенденции, точно както и "Новата" Бяла Риза.

На снимката горе: Givenchy


Guy Laroche


Prabal Gurung


Preen by Thorton Bregazzi


Louis Vuitton


Peter Pilotto


Milly


Christopher Kane


Mugler


Proenza Schouler


Tory Burch


Erdem


Edun


The Row


Sonia Rykiel


Boss


Rag and Bone


Rosie Assoulin


Hood by air


Peter Pilotto

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.