Следва

Купичка щастие: йогурт-крем

“Ловецът: Ледената война”, историята около Снежанка и шанс за 3 двойни билета!

“Ловецът: Ледената война”, историята около Снежанка и шанс за 3 двойни билета!... 

All About Life преди 8 години

Липсваше ни, Ловецо! Продължението на поредицата за Ловеца тръгва на 22 април в кината на 3D. Продуцент на филма е Джо Рот,  продуцирал ефектните “Господарка на злото” и “Алиса в страната на чудесата”. Филмът разказва за историята преди Снежанка. Крис Хемсуорт и Чарлийз Терон се завръщат в ролите си заедно с Емили Блънт и Джесика Частейн. И този път ще се радваме на ефектни сцени, красиви визии и невероятни костюми в този зрелищен хит!
 
Синопсисът накратко:
 
Чарлийз Терон е злата кралица Равена, която предава добрата си сестра Фрея (Емили Блънт), като прави нещо непростимо - замразява сърцето на Фрея, която вече не може да обича и й дава ледена сила, която тя не е подозирала, че притежава. След като се оттегля в кралство далеч на север, Фрея събира армия от Ловци, които са нейни защитници, като им поставя едно единствено правило: да не се влюбват.


 
Войната за надмощие между двете кралици ескалира и героят, който стои между тях, е най-елитният Ловец на Фрея - Ерик (Крис Хемсуорт). Заедно с неговата приятелка-воин Сара (Джесика Частейн) - единствената жена, която е успяла да плени сърцето му, Ерик трябва да помогне на Фрея да победи сестра си или злата Равена ще управлява вечно.


 
Продуцентът Джо Рот създава една спираща дъха предистория на легендарната сага, режисирана от Седрик Никола-Троян (“Предизвестена смърт”, “Синоптикът”). Този април не пропускайте да видите кой ще спечели войната между доброто и злото в епичния екшън-приключенски филм “Ловецът: Ледената война”, като преди това отдайте нужното на нашата игра, който ви носи приключенския шанс да спечелите един от трите двойни билета, които предвижадаме да дадем за награда на трима от вас. Условието - малко по-долу. 


 
Отговорете на въпроса: Как е заглавието на предишния филм за Ловеца? и трима от вас ще спечелят двоен билет за новия зрелищен хит “Ловецът: Ледената война”.

Отговорите очакваме на познатия имейл [email protected] от днес, 14.04, до 19.04., а на 20.02. ще обявим печелившите, които ще изтеглим на случаен принцип.

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 час

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 1 час

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.  

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 4 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.