Следва

Момичетата на Уудсток 69-та и какво общо имат те със съвременната мода

Как е възможно да изглеждаш така?! Модел на Victoria’s Secret в миниатюрни бикини

На Изабел Голарт не й трябва фотошоп. Никакъв, изобщо и въобще. Тя е толкова съвършена, че я гледаме и цъкаме, и цъкаме, и гледаме...

All fashion преди 8 години

На Изабел Голарт не й трябва фотошоп. Никакъв, изобщо и въобще. Тя е толкова съвършена, че я гледаме и цъкаме, и цъкаме, и гледаме.

Бразилският модел, който работи за Victoria’s Secret повече от 10 години, показва за пореден път, че е в някаква такава извънземна форма, дето рядко се вижда, забавлявайки се на плажа в Рио.

31-годишната манекенка е позната в средите с невероятното количество упражнения и грижи, които полага за себе си и фигурата си. Част от супер интензивните тренировки тя споделя с феновете си в социалните мрежи, а спортът като цяло е неизменна част от ежедневието й. Което, освен че носи чисто физически умопомрачителни резултати, вероятно има нелош измерител и в цифри.

Браво!

More from View Sofia

2 ревюта вместо 5 — и без конкретен сезон: Алесандро Микеле за радикалните промени в Gucci

All fashion преди 3 години

На онлайн пресконференция, творческият директор на Gucci Алесандро Микеле анонсира промени в модния календар на марката-бижу: брандът ще пропусне Седмицата на модата през септември и отсега нататък ще прави само по две ревюта на година без те да са обвързани с конкретен сезон.  

More All fashion