Следва

Честито! Ева Мендес и Райън Гослинг чакат бебе номер две

Петъчна доза секс: Mъжките гърбове, на които да се опреш... и не само!

Голям, силен, мускулест... гърбът на един мъж трябва да всява респект, сигурност и желание да бъде целуван и докосван едновременно.

Други преди 7 години

Голям, силен, мускулест... гърбът на един мъж трябва да всява респект, сигурност и желание да бъде целуван и докосван едновременно. Нали? Ето защо продължаваме дискусията относно кои са най-най-нааайй... като този петък се опряхме на гърбовете на тези секси мачовци. Не ни търсете до понеделник!

На снимката горе Крисчън Бейл*

Габриела

Мъжките гърбове също са много важни, за мен не чак толкова като дупетата и ръцете, но все пак не може без тях. Аз се спирам на Адам Ливайн, защото е безумно секси, макар и изобщо да не харесвам татуирани мъже. Не мога да пропусна и Чейс Крауфорд, навик още от времето на Gossip Girls, както и Крис Хемсуърт, защото наистина изглежда добре.


Адам Ливайн
 


Чейс Крауфорд


Крис Хемсуърт

Александрина

Ах, тези мъжки гърбове... Женската аудитория ще ни разбере съвършено – обожаваме ги! Перфектният мъжки гръб е най-сигурният признак, че той тренира, грижи за себе си и тялото си.
Моите фаворити са Крисчън Бейл, с извяния си „Батман-гръб” и Дуейн Джонсън с така небрежното си секси и мъжествено излъчване.
Киноиндустрията със сигурност е спечелила много заради тези двамата!

Крисчън Бейл

Дуейн Джонсън

Миглена

Каквото и да се каже за мъжките гърбове ще е малко. Ние, жените, освен добре оформените мъжки дупета обожаваме и такива гърбове. Ако мъжете гледат в деколтето, ние добре оглеждаме силните му рамене и продължението им. Ами, секси е! Ето защо никак не ми беше трудно да визуализирам съвършените гърбове на Брад Пит, Джерард Бътлър и Райън Гослинг. В Crazy Stupid Love се влюбихме тотално в Райън в момента, в който си свали фланелката. Бътлър пък очарова в 300, а Брад Пит... си е Брад Пит!

Джерард Бътлър

Райън Гослинг


 

More Други