Следва

Breathtaker - Imperial

5-те неща, които харесахме в модата

Явно от първия концептуален магазин в София, Farenah Concept, са решили да ни изненадват всяка седмица и да...

All fashion преди 15 години

1. Първата Shopping Night в България

Явно от първия концептуален магазин в София, Farenah Concept, са решили да ни изненадват всяка седмица и да въвеждат новости в страната ни. Освен първокласна мода и аксесоари, селективна козметика и парфюмерия, миналата седмица на VIP събитие се състоя и първата shopping night. Интересното бе, че много от специалните клиенти на мултибранда можеха да пазаруват след работно време на чаша френско шампанско. Освен с добро настроение и хубава музика, клиентите бяха зарадвани и с 10% отстъпка от всеки закупен продукт.

2. Pierluigi Fucci в България

Миналата седмица, по специална покана отново на Farenah Concept, в България пристигна световноизвестният дизайнер Pierluigi Fucci. Дизайнерът, който е работил за едни от най-големите имена във френската и италианската мода (работи за Roberto Cavalli, когато е едва на 18 години) ни разказа за първите си впечатления от София, за тенденциите в лятната му колекция и за страстта му към търсенето на новите материи. Чети интервю с Pierluigi Fucci (Пиерлуиджи Фучи) утре на страниците на ViewSofia.

3. Salvatore Ferragamo New Store


Говори се, че улица Съборна е българското 5-то Авеню. И с всеки изминал ден тя все повече започва да прилича на небезизвеснтния нюйоркски булевард, ако се имат предвид бутиците. От няколко дни на улицата можеш да откриеш и монобранден бутик на Salvatore Ferragamo. Чудесна селекция от мъжки и дамски аксесоари, обувки, чанти и облекла от последната колекция на италианската марка.

4. MOMA boutique


MOMA boutique е едно от онези места, през които няма как да не минаваш често най-малкото, за да погледнеш какво има вътре. Малкото пространство на бутика не събира световноизвестни етикети, но за сметка на това дава възможност на младите таланти от специалност „Мода” при НХА да показват работите си. В бутика, който се намира на ъгъла на ул. Княз Борис I и ул. Денкооглу, студентите от 1, 2, 3 и 4-ти курс ще представят предложенията си за сезон пролет/лято 2009.

5. Haute Couture Escada


Когато чуеш haute couture, няма как да не се развълнуваш поне малко. Не само защото е изкуство, а защото в София досега нито една марка не е внасяла висша мода. За да зарадва почитателите си в София, немската марка Escada, представи три рокли висша мода в бутика в София миналата седмица. Красивите рокли са изработени от първокласни материи и от най-добрите шивачи на марката, а ние определено се зарадвахме, най-малкото защото в София се случват все по-интересни неща около модата.

More All fashion