Следва

"Шекспир и сцената" - изложба на театрални плакати в театър Азарян

Браян Адамс в България през есента

Брайън Адамс, който ще разтърси Арена Армеец в София на 11 октомври, ще пристигне в България с 12 тира техника...

Music преди 8 години

Брайън Адамс, който ще разтърси Арена Армеец в София на 11 октомври, ще пристигне в България с 12 тира техника. Сцената, звукът, екраните и осветлението за грандиозното събитие ще бъдат осигурени изцяло от легендарния изпълнител. Това означава перфектно качество на звука и визията за всички български фенове на певеца. Техническото обезпечаване ще мине под зоркото око на екипа от световни професионалисти, събран специално за целта от Адамс.

Концертът e част от световното турне “Get Up” на изпълнителя, което стартира миналата седмица в Щатите пред пълни зали. Обиколката влезе и в световните новинарски емисии, след като Адамс отмени шоу на 14 април в щата Мисисипи заради неприемлив закон. В края на април турът ще се прехвърли в Англия, след което отново ще се върне на американска земя през юли.

Билетите за концерта в София, който се очертава да бъде едно от най-грандиозните музикални събития у нас тази година, бяха пуснати в продажба миналия петък. Българската публика ще може да се наслади на най-големите хитове на Адамс, измежду които неостаряващи класики като “Run To You”, “Everything I Do (I Do It For You)”, “Please Forgive Me”, “Can’t Stop This Thing We Started”, “Thought I Died And Gone To Heaven”, “Please Forgive Me”, “Have You Ever Really Loved A Woman”, “The Only Thing That Looks Good On Me Is You”, “18 Til I Die”и много други.

Концертът на Брайън Адамс е на 11 октомври в Арена Армеец в София. Билетите за събитието са на цени от 60 до 120 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, както и online ТУК. Организатори на събитието са Moko Solution и NuCoast.

More Music