Седмичен ХОРОСКОП - 18.4 – 24.4

Седмицата започва с много символични астрологически "събития": две планети Марс и Плутон, символичното значение на които e действие и трансформация, почти едновременно преминават в...

Седмицата започва с много символични астрологически "събития": две планети Марс и Плутон, символичното значение на които e действие и трансформация, почти едновременно преминават в ретроградно движение. Марс се обръща в неделя, в 9-я градус на Стрелец, а Плутон в понеделник, в 18-я градус на Козирога. И двете планети в момента на своето стационарно движение са съпроводени от тенденции, които този път трябва да доведат до промяна на приоритетите в управлението на социалните, политическите и финансовите процеси. Ретроградността на Марс показва, че проявата на лична инициатива, особено агресивна, ще се затруднява, а понякога ще бъде разрушителна. Плутон ретрограден сигнализира за приключване на външните реформи и за началото на процес за установяване на контрол върху изпълнението на приетите нововъведения.

Във вторник, в 18:29 ч., Слънцето ще премине в Телец и на преден план ще излязат практическите дела. Във всяка ситуация ще бъде важен материалния компонент. Започва добър период за натрупване, ръкоделие, занаяти. Венера ще формира неблагоприятен аспект с Плутон! Което говори за гръмки скандали и груба, показна реакция на официалните ведомства. В същото време, трябва да предупредим тези, които имат в личните хороскопи планети в 9-я градус на Близнаци, Дева, Стрелец и Риби; и в 17 - 18 -я градус на Овен, Рак, Везни и Козирог – че ще им бъде много по-трудно, отколкото на останалите.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.