Следва

Тялото ми никога няма да бъде същото след раждането. И аз го приемам

Седмичен ХОРОСКОП - 18.4 – 24.4

Седмицата започва с много символични астрологически "събития": две планети Марс и Плутон, символичното значение на които e действие и трансформация, почти едновременно преминават в...

Astro преди 8 години

Седмицата започва с много символични астрологически "събития": две планети Марс и Плутон, символичното значение на които e действие и трансформация, почти едновременно преминават в ретроградно движение. Марс се обръща в неделя, в 9-я градус на Стрелец, а Плутон в понеделник, в 18-я градус на Козирога. И двете планети в момента на своето стационарно движение са съпроводени от тенденции, които този път трябва да доведат до промяна на приоритетите в управлението на социалните, политическите и финансовите процеси. Ретроградността на Марс показва, че проявата на лична инициатива, особено агресивна, ще се затруднява, а понякога ще бъде разрушителна. Плутон ретрограден сигнализира за приключване на външните реформи и за началото на процес за установяване на контрол върху изпълнението на приетите нововъведения.

Във вторник, в 18:29 ч., Слънцето ще премине в Телец и на преден план ще излязат практическите дела. Във всяка ситуация ще бъде важен материалния компонент. Започва добър период за натрупване, ръкоделие, занаяти. Венера ще формира неблагоприятен аспект с Плутон! Което говори за гръмки скандали и груба, показна реакция на официалните ведомства. В същото време, трябва да предупредим тези, които имат в личните хороскопи планети в 9-я градус на Близнаци, Дева, Стрелец и Риби; и в 17 - 18 -я градус на Овен, Рак, Везни и Козирог – че ще им бъде много по-трудно, отколкото на останалите.

Пълнолунието в петък ще ни даде сили, а на събитията - интензивност.
В събота и неделя Венера ще съвпадне с Уран, което може да се смята отчасти за благоприятен аспект - той допринася за оригиналността и изобретателността на лично ниво и за активността в обществения живот. Но трябва да се има предвид, че оригиналността все пак трябва да има граници, а емоциите ще се нуждаят от допълнителен контрол. Също така може неочаквано да се променят нашите вкусове и симпатии.

ОВЕН 21.03 – 20.04


Очаквай сюрпризи от собствения си характер. Преизпълнен си с емоции и ще ти бъде трудно да се справиш с тях, а шумните скандали ще ти тежат на съвестта. Опитай се да се отпуснеш – имай предвид, че непрекъснатото нервно напрежение ще се отрази лошо на външния ти вид, особено на кожата. Намери време за уединение и разбери чувствата и претенциите си. Постарай се да овладееш емоциите, иначе те ще те завладеят!

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Създавай нови контакти! Дори и да си много зает не пренебрегвай общуването с нови хора. Запознанствата през тази седмица може да ти послужат, когато вече ще си забравил при какви обстоятелства си се запознал. Обичай и ще бъдеш обичан! Отношенията на любовния фронт са устойчиви, така че няма смисъл да се тревожиш. Занимавай се с това, което обичаш и прекарвай колкото се може повече с твоята половинка.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Повишена хазартност и влечение към приключения е новото през този период. Важно е това да не те доведе до безразсъдство, тъй като последствията могат да са печални за теб. Да се поддаваш сега на изкушения е опасно. Можеш да организираш купон, да завържеш нови романтични запознанства или да се потопиш в света на романтиката с любим човек. Купи си красиво бижу и магията на красивите неща ще си свърши работата – вълнуващо настроение ще те изпълва винаги когато си с него.

РАК 22.06 – 23.07

Възможно е да попаднеш в необясними, неясни или непонятни ситуации, от които сега трудно ще намериш изход. Не разчитай на помощ от приятели, по възможност отложи важните мероприятия. Моментът е подходящ да проникнеш в своя вътрешен свят и да потърсиш причините за случващото се. Анализирайки миналото си ще можеш да си отговориш на много въпроси. Личният живот ще е безоблачен и хармоничен, ако не пришпорваш събитията и не се опитваш да видоизмениш отношенията. Потърпи малко – сега любимият не е готов за промяна.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Внимателно се отнеси към всичко, което живота ще ти поднесе. Вслушай се в гласа на сърцето си няма да сгрешиш. Новите шансове в живота ти ще дойдат чрез интересни запознанства и ярки впечатлени. В сферата на личния живот очаквай затишие, но не се огорчавай – това е временно. Помисли как би могъл да поправиш ситуацията – още не всичко е изгубено и много зависи от теб. Успокой се и потърси душевно равновесие, което ще ти позволи отново да намериш начин да се разбереш с любимия човек.

ДЕВА 24.08 – 23.09


През тази седмица е важно да възстановиш вътрешната си хармония и физическо здраве. Забрави за проблемите, които те тревожат, отпусни душата и тялото и се зареди с нови сили и жизнена енергия в приятна атмосфера – слаба светлина, горящи свещи, благовония и аромати, успокояваща музика, тихо ромолене на вода. В зависимост от твоите желания подбери подходяща SPA програма. Здравето не е всичко, но без здраве всичко е нищо!

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Ще си заобиколен от многообразни изгодни предложения, намаления и разпродажби. В резултат попадайки в магазин можеш да оставиш там цялата си заплата, а може да прибегнеш и до кредит. Звездите ти препоръчват да не се поддаваш на настроения и да се държиш достойно. Не изпадай в крайности!

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Седмица богата на събития – запаси се с интересни впечатления, те ще способстват за осъществяването на най-смелите ти планове. Главна задача и цел сега е да търсиш начини за разбирателство с околните. Намирайки се в състояние на конфликт, едва ли ще можеш да постигнеш нещо полезно за себе си. Постарай се да не даваш щедри обещания – да ги изпълниш ще ти бъде твърде сложно. Не е време за сблъсък на интереси!

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Появата едновременно и на проблеми, и на успехи, несъмнено ще те обърка. Възможно е животът да те върне към изпитания, които мислиш, че вече си преодолял. Не се безпокой – ти знаеш как да се справиш. В сряда ще те съпътства голям късмет и не малка роля за това ще играят близки хора. А в четвъртък не планирай нищо сериозно. За да изглеждаш добре не е необходимо дълго да стоиш пред огледалото - достатъчно е да облечеш нещо стилно, да сложиш капка парфюм и да се заредиш с оптимизъм.

KОЗИРОГ 22.12 – 20.01


Тази седмица ще премине в спокойно темпо, ако разбира се по собствена инициатива не си създадеш излишни проблеми. Остроумието ще ти помогне да видиш всяка създала се ситуация от друга гледна точка и да намериш оригинален начин, за да я разрешиш. Може ненадейно да срещнеш човек, който безумно да те заинтригува. Внимавай – любовта е единствената сила, която може магически да преустрои цялото ти същество!

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Възможен е упадък на силите – особено в края на седмицата. Затова от рано се освободи от всевъзможни увеселителни мероприятия. Интензивни занимания със спорт също не са препоръчителни. Идеалната тактика – целият уикенд да си останеш вкъщи и да се заемеш със себе си. Ако изключиш и телефона – отдихът ще ти е осигурен. Направи си маски, отпусни се във ваната, прочети отдавна отлаган роман.....Изобщо прекарай времето за свое удоволствие. Имаш нужда от пълна почивка!

РИБИ 20.02 – 20.03

Не е най-доброто време за началото на нов роман. Ако предишните отношения са станали тягостни, сложи край, има смисъл известно време да останеш сам. Силите ще са ти необходими за неща, които не се отнасят до романтичната страна на живота, затова новите отношения, сега са противопоказни.

More Astro