Следва

Spring Glory

Време за промяна с Fashion Days

Април винаги е бил в онази част на годината когато всичко в нас крещи за промяна...

All fashion преди 8 години

Април винаги е бил в онази част на годината, когато всичко в нас крещи за промяна. Най-свежият trend report, дошъл от Fashion Days, го потвърждава с пълна сила. 
По време на специално модно събитие, един от стилистите на модна дестинация номер едно - Андра Печинджина, и модни експерти, сред които стилистът Августина Маркова - Тути, модният редактор на сп. ELLE Димитрина Иванова и блогърите Яна Ламбрева, Ванина Ханджийска и Денина Мартин представиха стайлинг предложения за новия сезон, с които да разчупим стила си.


Андра Печинджина, която ни запозна с основните трендове на сезона.


Августина Маркова - Тути експериментира с тренда brit stripes, който от години не напуска гардеробите. И няма защо да се чудим, когато вертикалните и хоризонтални райета пасват толкова добре на всичко. 




Ванина Хаджийска, която ни потопи в онзи мечтателен тренд, който ни напомня огнени залези, розвови изгреви и синьо-зелени лагуни. По принцип монохромни и минималистични в ежедневието си, рядко си позволяваме да заложим на този тренд. Но сега с удоволствие си припомняме да разчитаме по-често на него, защото той ни зарежда с позитивно настроение и ни кара да се усмихваме повече. 





Яна Ламбрева ни потопи в изчистените женски силуети форми, които с лекота отхвърляме в ежедневието си, а те могат да са ни създадат освен елегантна визия, да ни дарят и с комфорт и класа, ако напарвим правилния избор.

Димитрина Иванова (вдясно) показа най-нежната страна на женствеността с the new romantic, в чиято власт попадат леките ефирни материи и пастелни тонове.

 




Евгения Маркова, която ни вдъхнови да вкараме металически отблясъци за разкош в аутфита си.

More All fashion