Следва

Като котките вече е демоде! Новият тренд е Puppy Eyes

Make It Happen... 100 години красота, 100 години Maybelline

Кое е първото нещо, което ни идва на ум ...

Hair преди 7 години

Кое е първото нещо, което ни идва на ум, когато кажем Maybelline? Разбира се, че качествена козметика на достъпна цена, която никога не ни подвежда! Атрактивният козметичен бранд ни го доказа още веднъж на специално пролетно събитие, на което беше представена новата визия и стратегия. Потопени в атмосферата на Ню Йорк, гостите се запознаха с чисто новия свеж слоган на марката - Make It Happen, който твърдо и смело заявява, че съвременната жена може да се справи с всичко.

Дамите почерпиха ценни съвети от Оксана, професионален дългогодишен гримьор на Maybelline, която на място гримираше желаещите момичета и жени и ги преобразяваше в красиви дами с продуктите на марката.

По време на ивента беше представен и официалният видеоклип на Make It Happen, в който можем да видим популярните лица на Адриана Лима, Джиджи Хадид и още известни топмодели.

Maybelline New York e компания със стогодишна история като международна марка за грим в подкрепа на жените по цял свят - вдъхновяваща, преобразяваща и завладяваща – не всяка марка може да се похвали с такава годишнина. Историята на Maybelline започва с едно младо момиче, което иска да е по-различно от останалите, като подчертава красотата на очите си. През 1915 г. Мейбъл Уилямс смесва въглищен прах с вазелин и използва получената смес, за да подчертава миглите и веждите си. Предприемчивият ѝ брат вижда потенциал в тази идея, насърчава сестра си и създава компанията Maybell Laboratories, Chicago.

Maybelline е от марките, чиито продукти могат да се намерят в несесера на всяка жена, именно защото предлага „изтънчен грим на разумна цена“. Някои от най-популярните продукти на бранда са: фон дьо тенът Dream Matte Mousse, червилото Color Sensational, спиралата Volum’ Express big-drama mascara, кремовете Dream Fresh BB Cream и още много други.

Maybelline ни призовава: просто бъдете себе си, бъдете Жената, която винаги сте искали да бъдете и Make It Happen.

More Hair