Следва

Лице назаем

Юбилейно празнуване в Ladies’ Point

Фризьорите от HAIR STUDIO-то заедно с главният такъв на марката Schwarzkopf за България Веселин Богданов представиха тенденциите в прическите за 2009 г. ...

Hair преди 14 години

„Стани жената, която наистина си. Преоткрий себе си!” – това бе посланието, което направи марката Schwarzkopf по случай 111-годишнината си. Този хубав празник линията сподели с луксозния салон за красота Ladies’ Point. Фризьорите от HAIR STUDIO-то заедно с главния такъв на марката за България Веселин Богданов представиха тенденциите в прическите за 2009 г.


Жената Nature’s Divine отпраща към гъстата буйна коса. Важно е дължината да е под раменете, защото само тогава създава усещане за пищност. Палитрата от цветове варира от светло кафяво до черно, като цветът трябва да подчертава тена.

Жената Caravan Glam определено има „раздвоена” личност. Част от нея е тотално вкопчена в живота в големия град и мимолетните срещи, докато другата й част копнее за романтичното спокойствие сред природата. Дългата коса е подстригана на етажи и пада под раменете. Цветът никога не достига корените.

New Faith е нова интерпретация на класическата къса прическа за дамите. Дължината на косата е някъде между брадичката и раменете. Обемът е намален, косата е контролирана, изправена и рамкира лицето. Късите прически понякога са разделени надясно или наляво. Това създава геометрична форма, с едната страна прибрана зад ухото.

The Short - късото е секси. Видът е нежен и момичешки, и контрастира силно с имиджа, който обикновено свързваме с късата коса. The Short означава ново начало, откриване и преоткриване. Важното тук е женствеността да остане приоритет.

HAIR STUDIO LADIES’ POINT се запозна отблизо с различните визии – можеш да разчиташ на професионалистите за актуална хубава коса.

LADIES’ POINT кв. Манастирски ливади (срещу БИЛА на бул. "България") на ул. Лъвски рид 10, бл. 6, партер
Телефон: 02/ 470 56 37 и 0879 000 892
 

More from View Sofia

More Hair