Следва

Стиловите метаморфозите на една легенда. Модният Prince, който ще живее вечно!

Обичта на известните: Джейсън Стейтъм и Роузи Хънтингтън-Уайтли на клуб

Джейсън Стейтъм и Роузи Хънтингтън-Уайтли изглеждат толкова прекрасни заедно, хванати папарашки на влизане в нощния клуб The Nice Guy в Лос Анджелис...

Други преди 7 години

Джейсън Стейтъм и Роузи Хънтингтън-Уайтли изглеждат толкова прекрасни заедно, хванати папарашки на влизане в нощния клуб The Nice Guy в Лос Анджелис, че на нас мигновено ни се поиска да сме тя, облечени в точно този лунно бляскав тоалет, но може и да сме той, ако имаме под ръка тази именно жена.

Няма какво да се добави - Роузи, както винаги, е прекрасна. Актрисата грее в сребристата си мини рокля, увенчана от прелестна диско прическа на едри букли, меко розов грим с отблясъци и сандал на висок ток с много тънки секси каишки, истинска disco girl, която страхотно готиния Джейсън води за ръка с видима и напълно оправдана гордост.

Припомняме, че двамата са заедно от повече от 5 години, през януари тази година обявиха годежа си, а през годините сме им се радвали много пъти, като този, вървяха хванати за ръце с посока ресторант за романтична вечеря и този, когато въздишахме по тяхната голяма любов и този, когато ги проследихме на разкошен и романтичен уикенд... и още много.

More Други