Следва

90-те най-луди тенденции на 90-те, 2-ра част

Перфектни пролетни нокти с Bourjois

Перфектни пролетни нокти с Bourjois...

Shopping преди 8 години

Всеки път, когато започнем да си правим маникюра вкъщи, се сблъскваме с едни и същи трудности, които правят лакирането сууупер изнервящо на моменти. Ура обаче за решението, което ни поднасят от френската Bourjois, които правят професионалния маникюр вкъщи лесен за постигане. Разковничето - лесната им програма, подходяща както за начинаещи, така и за запалените фенове на марката. Bourjois обновява своя звезден лак за нокти „La Laque“ и ни води през 2 лесни стъпки за чудесен резултат у дома, точно като в салон, при това без UV светлина!

Първата стъпка LA LAQUE GEL се предлага в цели 12 блестящи нюанса, вдъхновени от последните модни тенденции, с наситени пигменти и гел-формула, който се отстранява лесно с помощта на класически лакочистител без да уврежда нокътя или да оставя следи. Финалната стъпка - LE TOP COAT GEL - е ново поколение гел-топ лак, който перфектно фиксира и придава допълнителен блясък с дълготрайност до 15 дни.

Истинско предизвикателство е да си избереш цвят, всичките са изкушаващи! Затова, един по един, взимаме ги до един! Все пак само веднъж в годината е пролет!

Продуктите ще бъдат в търговската мрежа от 1 май.

Препоръчителна цена:

La Laque Gel: 8,29 лв.

Top Coat: 8,99 лв.

Duo Pack: 13,89 лв.

More Shopping