Следва

Natura Bisse Bulgaria празнува международния Beauty Lovers Day

Новите 5 тренда в маникюра, които приличат на старите, но не съвсем

Петте тренда в маникюра, които имаха своя звезден момент, но все пак...

Nails преди 7 години

Имаме огромен избор как да направим маникюра си, полето за експерименти е необятно наистина. Е, все пак граница трябва да има, независимо колко обичаме да се вихрим...

Затова показваме петте тренда в маникюра, които имаха своя звезден момент, но все пак доста от тях в ежедневието могат да бъдат или разнообразени и раздвижени, или „омекотени”, поради твърде многото си ексцентрични елементи.

Ето какво имаме предвид:

Квадратната форма



Без съмнение това е широко разпространен тренд, който обаче не винаги е най-подходящият вариант. Ако харесваш класическия червен маникюр, по-добре заложи на по-облата форма, а ако харесваш декорации - внеси малко пролетен полъх с рисунки на цветя.

Любимият френски маникюр



Независимо дали имаш къси или дълги нокти – френският маникюр отива на всичко! Любим ни е, но трябва поне да опитаме да го освежим с нови цветове и малко метален блясък.

Spray-on ноктите



Последният писък в маникюра – лакиране със спрей. Това замести всички други методи за този желан ефект, а и става толкова бързо.

Акцентът



Това да направиш един пръст различен от останалите винаги е дилема – „искам ли, не искам ли”... В такива случаи пробвай с нещо по-неутрално, което можеш да сложиш на всички нокти, а по силния акцент направи на безимения с камъчета.

Нейл-арт



В ежедневието е абсурд да се чувстваш комфортно с такива нокти, а и не стои добре. Затова, ако все пак не можеш да се разделиш с по-смелия маникюр, опитай с различни лъскави цветове и камъни. И задължително скъсена дължина!

More Nails