Следва

Test Drive: Да поведеш борба срещу портокаловата кожа... и да спечелиш!

Natura Bisse Bulgaria празнува международния Beauty Lovers Day

След две успешни издания на Beauty Lovers Day...

Hair преди 8 години

След две успешни издания на Beauty Lovers Day, тази година приятелите на NATURA BISSE отново отбелязаха пролетно международния празник на луксозната испанска козметика – събитие изпълнено с рози, усмивки и най-изключителните линии на грижа за кожата.

Датата 23 април е много важна за родния град на NATURA BISSE - Барселона. Това е денят на Св. Георги, в който се чества любовта, културата и легендите, в който книги и рози се подаряват от тези, които искат да покажат обич и загриженост. Именно този ден NATURA BISSE избира за празник на официалното честване на своята отдаденост на красота и грижата за кожата.

Българският представител на испанската марка – Esthetic Privilege Ltd организира празници в най-емблематичните салони, които работят с NATURA BISSE. Всички клиенти и партньори ще бъдат изумени от изненадите, които ще ги очакват. Една от тях е специалното издание на DIAMOND EXTREME – най-иновативния крем с анти-ейджинг ефект. Този уникален продукт е преработен в чест на 10-тата си годишнина и ще се представя в нов луксозен формат за ограничен период от време, носещ емблематичния червен цвят на Beauty Lovers Day.

Този изключителен крем, който е сред най-продаваните продукти на марката ще е на разположение в подбрани партньори на NATURA BISSE в страната. Това ще бъде добра възможност за тези, които ще предпочетат оригиналната опаковка, идеална за пътуване – тубичка от 50 мл. Проектиран в червено, цвета на розите и любовта, DIAMOND EXTREME в тази лимитирана серия ще се предлага и на преференциална цена с 10% отстъпка до изчерпване на количествата.

Салоните за красота и спа центровете, които участват в празника Beauty Lovers Day са: Vogbeauty studio - София (домакин на демонстрационното парти с гости от централата на Natura Bissé в Испания); SALON ELINOR – София; ДИМА СТИЛ – София; Timeless Beauty Studio – София; Coquette Beauty Place – София; Тера Спа – София, както и други престижни салони в старната.

More Hair