Natura Bisse Bulgaria празнува международния Beauty Lovers Day

След две успешни издания на Beauty Lovers Day...

След две успешни издания на Beauty Lovers Day, тази година приятелите на NATURA BISSE отново отбелязаха пролетно международния празник на луксозната испанска козметика – събитие изпълнено с рози, усмивки и най-изключителните линии на грижа за кожата.

Датата 23 април е много важна за родния град на NATURA BISSE - Барселона. Това е денят на Св. Георги, в който се чества любовта, културата и легендите, в който книги и рози се подаряват от тези, които искат да покажат обич и загриженост. Именно този ден NATURA BISSE избира за празник на официалното честване на своята отдаденост на красота и грижата за кожата.

Българският представител на испанската марка – Esthetic Privilege Ltd организира празници в най-емблематичните салони, които работят с NATURA BISSE. Всички клиенти и партньори ще бъдат изумени от изненадите, които ще ги очакват. Една от тях е специалното издание на DIAMOND EXTREME – най-иновативния крем с анти-ейджинг ефект. Този уникален продукт е преработен в чест на 10-тата си годишнина и ще се представя в нов луксозен формат за ограничен период от време, носещ емблематичния червен цвят на Beauty Lovers Day.

Този изключителен крем, който е сред най-продаваните продукти на марката ще е на разположение в подбрани партньори на NATURA BISSE в страната. Това ще бъде добра възможност за тези, които ще предпочетат оригиналната опаковка, идеална за пътуване – тубичка от 50 мл. Проектиран в червено, цвета на розите и любовта, DIAMOND EXTREME в тази лимитирана серия ще се предлага и на преференциална цена с 10% отстъпка до изчерпване на количествата.

Салоните за красота и спа центровете, които участват в празника Beauty Lovers Day са: Vogbeauty studio - София (домакин на демонстрационното парти с гости от централата на Natura Bissé в Испания); SALON ELINOR – София; ДИМА СТИЛ – София; Timeless Beauty Studio – София; Coquette Beauty Place – София; Тера Спа – София, както и други престижни салони в старната.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.