Следва

Всички носят... Анцуг!

Fashion Battle: Идеалното пролетно яке - имаме го!

Не обичаме да воюваме, особено по между си, но в името на модата и вас си организирахме традиционен Fashion battle във View Sofia...

Shopping преди 8 години

Не обичаме да воюваме, особено по между си, но в името на модата и вас си организирахме традиционен Fashion battle във View Sofia. Две от най-стайлиш редакторките от екипа запретнаха ръкави и вложиха усет, творчество и най-вече любов, за да докажат тезата си как изглежда идеалното пролетно яке и как трябва да се носи! Намериха оръжиеята си за битка в Totally Erected Store. И нека военните действия започнат сега...

Александрина

Не пренебрегвайте памучните якета, стоят невероятно – особено, когато имат много ципове и шик яка, която прави всяка визия завършена.
Приятното светлосиво яке от Calvin Klein Jeans (489 лв.) от Totally Erected Store покрива всичките ми критерии и е перфектната „компания” за почти всеки аутфит от гардероба ми. 

През пролетта повечето момичета залагат предимно на денима, който не излиза от мода, но понякога ти се иска да опиташ нещо малко по-различно, което може да замести в много отношения познатата връхна дреха, а и да раздвижи комбинациите, които "сглобяваш" всяка сутрин от гардероба си.

Totally Erected Store, Calvin Klein Jeans, 489 лв.

Габриела

Деним якето е класика, а за мен е и абсолютно задължително за настоящия сезон. Достатъчно е да погледна за референции, което и да е от пролетните дефилета 2016, за да убедя когото и да е в статуса му на икона. Моят избор идва в лек oversized силует, светъл wash и безумно смели байкър препратки. Готова съм дори да захвърля дори и бомбъра в името на една такава класика. Намирам го в Totally Erected Store и го обличам още днес със сива рокля в семпъл силует, бели кецове и едни големи розови очила.

Totally Erected Store, Miss Sixty, 365 лв.

Анкета

Кое пролетно яке си избра?

More Shopping