Следва

Звезден Instagram на седмицата: Лив Тайлър, Ким Кардашиян и Ирина Шейк

Петъчна доза секс: Mъжките плочки... Не фаянсовите, онези от чист секси мускул

Поне от половин час водим жесток спор - коремчето на Зак Ефрон или това на Чанинг Тейтъм държат първенството в персоналната ни класация "Най-секси мъж с плочки". Всъщност, вие решете... Изборът е голям, дами! 

Други преди 8 години

Поне от половин час водим жесток спор - коремчето на Зак Ефрон или това на Чанинг Тейтъм държат първенството в персоналната ни класация "Най-секси мъж с плочки". Всъщност, вие решете... Изборът е голям, дами! 

Александрина

Дори не знам откъде да започна, говорейки за мъжките секси плочки... Това определено е любима част от мъжкото тяло, която за жените е по-апетитна дори от шоколадова торта!
За съжаление не всички мъже са притежатели на „комплект плочки”, но пък затова тези, които имат, са ни още по-любими.

Моите лични фаворити са Дейвид Бекъм, който с всяка година става все по-готин и Келън Лъц, който е самото съвършенство, откъдето и да го разглеждаме.


Дейвид Бекъм


Келън Лъц

Петя

Щом ще си говорим за мъже, веднага в съзнанието ми изниква мисълта за онова секси тяло, за което коремните преси не са непознат термин, а в резултат - ето ги и онези така добре оформени плочки, по които ние, дамите, въздишаме. 

И за доказателство, моите фаворити - секси сладурът Чанинг Тейтъм и чаровникът Матю Макхонъхи, от чиито стегнати коремчета не можем да отделим поглед, а и вярваме, че почти няма жена, която да не се влюби в тях (и в коремчетата им, разбира се).

Е, така е, признаваме си, харесват ни и определено са любима част от мъжкото тяло, затова момчета, не му мислете много, а влизайте във фитнеса за няколко серии още сега!


Чанинг Тейтъм
 


Матю Макхонъхи

Марта

Определено мога да кажа за себе си, че плочките са едно от нещата, които веднага заглеждам в мъжкото тяло. Фактът, че мъжът се е постарал да има такива автоматично говори, че отделя внимание на външния си вид, а това винаги се забелязва. Има много добри примери за секси мъжки плочки, но в моята класация първо място заемат Джерард Бътлър и Скот Истууд. И как да не ги харесваш, достъчтно е само да погледнеш към перфектните им преси...


Джерард Бътлър


Скот Истууд

More Други