Следва

Обичта на известните: Клоуи Мориц и Бруклин Бекъм. Пак!

Звезден Instagram на седмицата: Лив Тайлър, Ким Кардашиян и Ирина Шейк

Звезден Instagram на седмицата: Лив Тайлър, Ким Кардашиян и Ирина Шейк...

Други преди 7 години

Лив Тайлър се наслаждава на третата си бременност
Токсикоза? Излишни килограми? Болки в гърба? Не, не сте чували! Именно под този наслов преминава бременността на Лив Тайлър, която се наслаждава на състоянието си, докато очаква да се появи на бял свят трето  й дете.
Актрисата редовно публикува свои снимки в социалните мрежи, броят на които позволява с лекота да проследим бременността й. Поредният кадър от тази серия е направен по време на разходка на Лив с приятелка. На нея, Тайлър, повдигайки тениската си, без да се притеснява, показва наедрялото си коремче.
„Вечерна разходка из Лос Анджелис с моя мъник“ - написа тя под снимката в Instagram. Гордият татко, разбира се, е спортният агент Дейвид Гарнър, който също е голям фен на Instagram.













Жадна за внимание
В петък ви разказахме за мистериозния проект на Бионсе, който се оказа стартирането на новия й албум Lemonade.
Всички полудяха в нощта на анонсирането по HBO и гледаха представянето с интерес. Излишно е да подчертаваме, че в интернет пространството се говореше само за това.
Егоцентричната Ким, която винаги мери себе си с Бионсе (всички знаят за „скритата” надпревара), се подразни силно, че не е център на внимание и бързо трябваше да измисли план за действие.
Кардашиян публикува поредица от сластни снимки в Instagram и Twitter, за да провокира коментари и интерес.
Уви, това не се получи, а намеренията й бяха повече от ясни.
Бионсе винаги впечатлява аудиторията с талант, усилен труд и изненади, а Кардашиян се показа като повече от отчаяна в очите на хората. Такива бяха и коментарите, предимно негативни: „Спри да се опитваш да изместиш Бионсе, Ким!” , скочиха всички.





























Честит рожден ден, конфитюрче
Ирина Шейк се похвали с поредната си корица и поздрави сестра си за личния й празник.
Е, красавицата Шейк записа поредната си победа и не пропусна да сподели този факт с феновете си. Този път звездата позира за майския брой на списание Numero. Тя се снима в интересен образ – с къса, черна перука.
Но в акаунта си в Instagram Ирина споделя не само личните си постижения, но и много по-мили и трогателни моменти от живота си. Едно от което е детската снимка, на която е със сестра си Татяна, която наскоро отпразнува рождения си ден. Поздравът на Ирина е кратък, но сладък: „Честит конфитюр“ , написа Шейк, придружено с много усмивки.




 

More Други