Следва

Двойници и баби превземат кухнята на MasterChef тази вечер

„Сподели книга с приятел“ - любимата ни ученолюбива инициатива стартира месец преди 24 май!

„Сподели книга с приятел“...

Books преди 7 години

В чест на един от най-хубавите национални празници - 24 май, View Sofia подновява своята страхотна и изцяло авторска ежегодна инициатива „Сподели книга с приятел“. И в сайта, и във Фейсбук за пета поредна година ви предизвикваме да помислите и наградите някой от близките, любимите, важните си хора с книга. Защото този толкова прекрасен, родолюбив и важен за самочувствието ни празник заслужава внимание като това! 

Припомняме, че Кампанията ни отбеляза огромен успех и предизвика силен интерес през изминалите четири години, в резултат на които бяха раздадени стотици нови и хитови заглавия от водещите български издателства. И тази година инициативата продължава с пълна сила, за което, освен нас, важна заслуга имат и партньорските ни издателски къщи - Colibri, Ciela, Жанет 45, Рива, Емас и Апостроф. Заедно с тях отново гоним любимата си цел - повече книги за повече приятели. И за да е още по-лична инициативата ни, всяка книга ще върви и с подарък бижу от Eco Cards - страхотни дизайнерски книгоразделители.

„Кажи ми кои книги четеш, и аз ще ти кажа кой си!“ - бихме перифразирали мисълта на големия Пирогов така: „Кажи ми кои книги подаряваш, и аз ще ти кажа кой си!“ Няма как да сбъркаш, ако избереш да подариш книга. Ние ти даваме възможност да направиш това. В дните до 24 май ще публикуваме на Facebook страницата ни по едно заглавие, вие трябва да я следите редовно, за да изберете най-подходящото за споделяне с приятел, да го тагнете и да му стискате палци.

Защото: "Добрите книги имат едно общо нещо – те са по-истински, отколкото, ако се бяха случили наистина“, както гласи така вярната мисъл на Ърнест Хемингуей.

Сподели книга с приятел е тук отново точно от днес! “Сонети” от Шекспир, издава Colibri, са днешната ни доза ум, разум и емоция, ето ТУК!

More Books