Следва

Г като Гаф: Модните недомислици на седмицата

Всички носят... Анцуг!

Анцугът е не просто тренд за настоящия сезон, но и истинско стрийт попадение, по което всички са луди. Днес и ние се включваме към фен-клуба му, защото...

All fashion преди 7 години

Анцугът е не просто тренд за настоящия сезон, но и истинско стрийт попадение, по което всички са луди. Днес и ние се включваме към фен-клуба му, защото, няма как, невъзможно е да избягаме. Освен обичайните заподозряни модни инсайдъри, още куп знаменистости се присъединяват задружно в спортния заговор. Сред тях, разбира се, са и Кендъл Дженър, Джиджи Хадид и Риана. Като първата и последната от тях, са забелязани от папараци с най-хитовите предложения - Chloe и Gucci. И нищо чудно, тези трите попиват всичко със скоростта на светлината.

Анцугът е един от тези едновременно обичани и мразени трендове с много почитатели, но и точно толкова недоброжелатели. Независимо обаче дали ни харесва или не, той е тук, за да остане. Различното в цялостната картинка за пролет 2016 е, че спортната естетика, съсредоточена около 90-те се завърта и около Изтока. В резултат, той е нещо средно между класически анцуг, фин пижама сет и бомбър с източни мотиви.

Въпреки преобладаващо лошата си слава за безвкусие, анцугът, съчетан правилно, може да изглежда много шик. За референции е достатъчно да погледнем страхотните примери долу. А ключът за осъвършенстване на визията е останалата част от аутфита. Кецовете е най-добре да оставим вкъщи, за да избегнем риска да изглеждаме като току-що излезли от фитнеса. Заменяме ги с висок ток или с някакво прекрасно предложение на равна подметка (вдъхновяваме се право от тук), продължаваме с красива чанта и завършваме с красиво структурирана връхна дреха. И най-важното, не взимаме нито себе си, нито модата, прекалено насериозно.

На снимката горе: Джиджи Хадид


Кендъл Дженър
 


Карли Клос 
 


Риана


Бела и Джиджи Хадид


Вероника Хейлбрюнер


Еди Кембъл


 


Селена Гомез


Пернил Тайсбек


Патриша Манфийлд

More All fashion