Следва

Разходи се с мен... в Берлин, ден 1

Le Temps de l'Amour! Време за мен!

 Здравейте, ние сме View Sofia и сме пристрастени към френските макарони...

All About Life преди 8 години

Здравейте, ние сме View Sofia и сме пристрастени към френските макарони. Но не каквито и да е, а  тези от Chez Fefe boutique! И ако това ви звучи като признание от анонимните чревоугодници, сте напълно прави. Признаваме – обичаме сладкишите и не само не се срамуваме от това, но и с гордост го заявяваме. Ако и ти си част от нашата група, подаряваме ти кутия-кадри с макарони, цветни, ароматни и адски вкусни. Ох, пак огладняхме!



Както Меги спомена, няма нищо по-хубаво от времето, което отделяш за себе си. А аз съм пълен егоист в това отношение и си ценя тези откраднати минути повече от всеки друг. Убедена съм, че именно следобедът е най-доброто време да отделиш време за себе си. Тогава, когато минутите се нижат мързеливо, а натежалото слънце приканя към сладки изкушения - сочни, ароматни, галещи сетивата, с дъх на малина и лимон. Поредната доза кафе за деня също нахално се намества в чудната идилия, заедно с още куп модни списания.



Всъщност малко излъгах, не съм съвсем сама. Компания ми правят още MarieFefeJustine и още, и още... Тези дребни чаровници правят дните не просто по-сладки, но и по-лесни за преживяване. За жалост, имат и негативна черта - ако реша да се лиша от тях, настроението ми рязко спада. И за да не изпадам в подобни неприятни случки, запасявам се редовно. Днес си имам цяла една кутия от тях, но, видиш ли, приятна компания изскача неочаквано и едната кутия се оказва недостатъчна. Започнах разказа с това колко много обичам да прекарвам време сама, но истината е, че лакомствата са още по-вкусни в добра компания. Две момичета, едно изпито кафе и кутия радост карат следобеда на стълбите в задния двор истински да придобие смисъл.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 6 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 5 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.