Trend report: Равни обувки

Равните обувки са хит повече от всякога. Независимо от липсата си на височина, те носят елегантност и внушение за увереност...

Равните обувки са хит повече от всякога. Независимо от липсата си на височина, те носят елегантност и внушение за увереност. Така наречените power flats идват за пролет 2016 в различни силуети, но и един общ знак - графична изчистени линии. А вечните бели кецове, в които се кълнем, като че ли стремглаво изостават в тяхна полза.

Както добре знаем, 90-те наистина са навсякъде, оставяйки отпечатък върху всеки един тренд. Те подбутват и продължението на Gucci вълната, за която не сме се и съмнявали, че ще просъществува. В резултат, почти всеки един high-end и стрийт бранд се включва с равни чехли, мокасини, слипърс и всичките им подобни модели. Като готини примери за това, разглеждаме долу, ние лично сме обсебени.

Виждали сме и преди равни обувки на червения килим, но след като попаднахме на прекрасната Попи Делевин в чудесен ансамбъл от Emilia Wickstead и заострени розови пантофки, разбрахме, че те наистина са тренд за сегашната пролет и то достоен за големи събития. Преобладаващите тонове на обувките са черно и бежово, но пък смелите принтове чакат само да им се даде шанс - металик, леопард и всякакви други абстрактни и етно пъстри мотиви.

На снимката горе: Попи Делевин


Виктория Бекъм


Елена Перминова

Коментари: 5

Светлана (2016/04/28 / 18:17)
Ц, много са грозни!
V
Vanko3 (2016/04/28 / 16:57)
Е, не са грозни, де:)
P
prolet (2016/04/28 / 16:30)
Абе грозни са си.
V
Vintage queen (2016/04/28 / 09:10)
Не са грозни.
K
Kikik (2016/04/27 / 13:22)
Грозни са.

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.