Следва

3+3 въпроса към едно градско момче: Мартин Владички

Кой каза ДА на стегнатото секси дупе?

„Да!” ли чухме?!

All About Life преди 7 години

„Да!” ли чухме?!
Със сигурност искаш да си във форма, неотразима в онзи готин бански, който си избрала за лято 2016, както и да се чувстваш съвършено в кожата си.
Времето не чака, лятото е на прага, но ти ще бъдеш все по-добра!
Показваме ти няколко супер лесни движения (прошепнати ни от Instagram блогърката Джен Селтър), които можеш да правиш всяка сутрин и вечер дори у дома, а ефектът е търсеният: перфектното дупе.

„Магарешкият ритник”



Застани в поза „четири крака”, като краката ти са на ширината на раменете. Издай единия крак назад и нагоре, като коляното ти остане свито.
Това е движението. Направи си серия от по 15 „ритника” с всеки крак.

„Кучешкият ритник”



От същата поза, със свити колена, издай бедрото си настрани. Отново направи няколко серии за всеки крак.

„Столът помощник



Вземи един стол (за предпочитане е по-висок) и се подпри на него с две ръце, за да добиеш баланс. Издавай съответния крак изпънат назад и нагоре. Повтори с двата крака по 15 пъти.

Клякания



За това упражнение краката ти трябва да са на по-голяма ширина от тази на раменете. Изпъни ръце напред за баланс и започни да клякаш, като стъпалата ти не помръдват от място. Не бързай и се опитвай да клякаш възможно най-ниско.
Повтори и това 15 пъти.

„Клекни и ритни”



Продължи със същия вид клякане, само че този път при всяко изправяне изритавай с крака си настрани и нагоре, като го държиш изпънат.
Повтори с всеки крак по 10 пъти.

More from View Sofia

"Вагинална депресия" aka Вулводиния: какво провокира диагнозата и как да я избегнем

Health преди 1 година

Спомняте ли си как Шарлот Йорк в „Сексът и градът“ се оказа изправена пред нещо, наречено "вагинална депресия"? Диагнозата звучи странно, но се среща при 3-5% от жените от 20 до 60 години. Как се проявява този деликатен проблем и кой е особено застрашен? Повдигаме интимната завеса... 

Алтернатива на лекарството – как да излекуваме грипа, без да ходим в аптеката

Health преди 1 година

След двугодишна пауза, първите месеци на годината отново са времето, което се превърна официално в сезона на грипа. И без значение дали вече сме го срещнали или стратегически се опитваме да избегнем, е добре да знаем, че не винаги лекарствата са решение, особено когато говорим за вирус. Много хора обаче не правят разлика между настинка и грип и са склонни да започнат с лекарствата при лека болка в гърлото или малко хрема.

More All About Life