Следва

И-и-и спа уикендa във Велинград печели ...

3+3 въпроса към едно градско момче: Мартин Владички

Днес спираме времето на пауза. Само за няколко мига, пет-шест задушевни минути – колкото за 3+3 въпроса и 3+3 отговора...

All About Life преди 7 години

Днес спираме времето на пауза. Само за няколко мига, пет-шест задушевни минути – колкото за 3+3 въпроса и 3+3 отговора.
Че кой затръшва вратата под носа на искрица вдъхновение?! Не и ние.

Това е Мартин – нашата глътка въздух (надяваме се и вашата) в поредния делничен ден (идват празници и почивни дни, идват празници и почивни дни...).
Оказа се един от софийските диаманти, които събираме в нашата съкровищница. В момента Марти завършва кино и ТВ монтаж в НАТФИЗ, следвайки линията на голямата си мечта. А това търсим ние! Хора с мечти, чиято позитивна енергия ни ободрява като първата чаша кафе сутрин.

Такова е и нашето градско момче тази седмица. Усмихнете му се широко, както той с усмивка погостува в нашата редакция.

V.S. Кои са първите три неща, които изникват в главата ти, когато чуеш думичката „смисъл“?
М: Човекът е създаден, за да израства. Съответно в обратния път нищо не би имало смисъл, щом липсва промяната. Но има някои неща, които са непреходни въпреки всичко, затова трите неща, които напират у мен, чувайки думичката „смисъл“ са: семейство, приятели и последно, но не на последно място – страст, тази, която е убежище на мечтите. Моята мечта е киното.

V.S. Кое предпочиташ – забързания град или спокойствието, далеч от всичко и всички?
М: Не бих могъл да избера само едното. Няма как да се лиша от динамиката на града, нито пък от усамотените кътчета на света, където съзнанието ми си почива. Всъщност, нужно ли е въобще да се лишавам?!

V.S. Кое е най-приказното софийско място?
М: Вероятно отговорът ми е, като на едно типично градско момче, но обожавам София като цяло, особено красивия ни център.

V.S. Песента, която винаги те пренася в друго измерение е…
М: Stairway To Heaven! Заглавието издава само по себе си, а песента просто те омагьосва…без предупреждение!

V.S. Щастието има вкус на…
М:
Ха-ха, тук ще си позволя да бъда лаконичен и ще довърша така: щастието има вкус на пица и на всякакви изкушения за вкусовите ми рецептори. Просто обожавам храната. Виновен съм…

V.S. За какво никога не си имал смелост?
М: За пръв път ми се налага да се замисля над това, за което съм ви благодарен. Осъзнавам, че всъщност не съм имал смелост да сбъдна мечтите си. Ако не си ги сбъдна аз, то удоволствието няма да е мое. Повече съм чакал да ми се случат, а специално моята голяма мечта не работи така. Тя иска от мен труд, упорство и постоянство. Мисля че вече правя първите стъпки към нея и се надявам след време да я прегърна с две ръце.

More All About Life