Следва

Time Zero от Filorga - 1:0 срещу бръчките

Антистрес терапия. Красив маникюр, приятелка и пастели от SNB

Няколко пастела от SNB, крем за ръце с аромат на плодове, бисквитки, кафе и модни списания... Нирвана!

Nails преди 7 години

Дали заради ретроградния Меркурий или пък пролетната умора си каза думата, но стресът е факт. Ежедневието бърза и те притиска. Не ти остава време за нищо, освен да бързаш, защото не ти остава време за нищо... Казах си: "Стига! След работа ще отида да се видя с приятелка." Кафе, бисквити, сладки приказки и малко храна за душата - маникюр и модни списания, са спешна банка "живот" на всяка душа! И не, жените не правим “като по филмите” - две мацки по пижами си лакират краката и си говорят за мъже. В реалността те си говорят за жени - за новите си обувки, за роклята, която ще им отива, за последната SPA процедура, която ги е очаровала... Класически разговор по женски. И на фона на тези сладки приказки, ей така, почти на шега, се сдобих с нов маникюр. Пролетен. Пастелен. Нежен. Актуален. Уникален. Няколко пастела от SNB, крем за ръце с аромат на плодове, бисквитки, кафе и модни списания... Нирвана! Ето как я постигнахме:

Началото. Ноктите са добре почистени и изпилени, кожичките омекотени и избутани. Цветът е избран - светлорозовият нежен пастел "Люба" от SNB Professional.

Спрях се на нежния розов цвят, защото освен че отива на тена ми, напомня за пролетен цвят, който тъкмо е разпъпил. Не на по следно място, разбира се, отива на всеки стайлинг и аутфит!

Минутка за почивка и кафе, докато изсъхне лакът. Приятелката ми се е спряла на цветът на 2016 от SNB Professional - "Петя". Уникално наситен и магнетичен светлосин пастел. И заигравка с цвят "Люба" на безимения пръст, разбира се. Любов от пръв поглед.

Е, не се сдържахме и хвърлихме по един поглед на последните модни новини във View Sofia. Виновни!

Важен момент - топ лакът! Дами, от SNB Professional ни зарадваха с уникален продукт - заздравител, основа и топ лак в едно. Няма нужда да купуваш отделно всеки продукт, вече го имаш в едно и те уверяваме, че лакът ни не е мръднал...

Кремът. Винаги е в чантата ми. Освен че ухае божествено на току-що изстискан плодов сок, консистенцията му е мека, нежна, не лепнеща и бързо попивна.

И беше веднага изпробван, разбира се!

И докато най-добрата ми приятелка се маже обилно с крем за ръце, аз разглеждам и няколко от останалите цветове от най-новата пролетна палитра на SNB Professional. Признавам, имах дилема между розовия пастел "Люба" и сочната праскова "Соня".

Финални щрихи, в случая - впръсквания. Спреят за бързо съхнещ ефект на лака от козметичния бранд е винаги под ръка. Няма такова удобство. Ако и ти си сред дамите, които винаги се почесва или пък решава да свърши нещо "спешно", непосредствено след като се лакира, това е продуктът! Едно впръсване, няколко секунди, и нека "почесането" и "тичането" започнат сега.

Пастелно розово. Въздишка. Още съм в Нирвана. Освен това досадните и груби кожички около ноктите ми също. Действието на маслото гуава за здрави нокти се усеща буквално секунди след като бъде нанесено. Ноктите и кожичките ми са възстановени и подхранени.

Минутки за кратък разбор на следващия цвят, с който маникюрът ми ще ми напомня за онзи сладък момент с приятелка, кафе и пастели от SNB Professional. Решено е, ще е "Соня" - сочна праскова.

More Nails