Следва

На лов! За суперсвежи пролетни връхни дрехи

Стил урок на седмицата: флорални принтове

С настъпването на всеки нов пролетен моден сезон, настъпва голямата дилема с флоралните принтове...

All fashion преди 7 години

С настъпването на всеки нов пролетен моден сезон, настъпва голямата дилема с флоралните принтове. Да ги носим или не, куул или демоде, въпросите са безкрайни. И след като поговорихме дори за алтернативните им принтове, е време да погледнем темата малко по-отблизо. Флоралните мотиви са пипкава тема, но пък за пролет 2016, както и за много сезони преди това, са истински добро решение. Затова и днес си спрягаме един бърз стил урок, с който да обобщим правилата за това кое и как в цвят.

Два различни принта

Всичко е по-весело х2, затова два принта в различни цветове, големина и форма са идеалното решение за настоящия топъл сезон.

Два еднакви

Съчетаването на два еднакви флорални принта е не само лесно, но и чаровно. Тук е удобен момент да припомним как мотивът се вписва чудесно с пижама тренда и Gucci естетиката.

Аксесоар и дреха

Съчетаването на чантата според роклята е доста демоде, но когато става дума за комплиментиращи се принтове и текстури, звучи като доста добра идея. Взимаме пример от Alexander McQueen и идеите започват да танцуват в главите ни.


Alexander McQueen pre-fall 2016

х3

Съчетаването на повече от 2 флорални принта наведнъж говори за висш моден пилотаж. Смело, но почти винаги страхотно, защо пък не!

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 6 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.