Следва

На лов! За суперсвежи пролетни връхни дрехи

Стил урок на седмицата: флорални принтове

С настъпването на всеки нов пролетен моден сезон, настъпва голямата дилема с флоралните принтове...

All fashion преди 7 години

С настъпването на всеки нов пролетен моден сезон, настъпва голямата дилема с флоралните принтове. Да ги носим или не, куул или демоде, въпросите са безкрайни. И след като поговорихме дори за алтернативните им принтове, е време да погледнем темата малко по-отблизо. Флоралните мотиви са пипкава тема, но пък за пролет 2016, както и за много сезони преди това, са истински добро решение. Затова и днес си спрягаме един бърз стил урок, с който да обобщим правилата за това кое и как в цвят.

Два различни принта

Всичко е по-весело х2, затова два принта в различни цветове, големина и форма са идеалното решение за настоящия топъл сезон.

Два еднакви

Съчетаването на два еднакви флорални принта е не само лесно, но и чаровно. Тук е удобен момент да припомним как мотивът се вписва чудесно с пижама тренда и Gucci естетиката.

Аксесоар и дреха

Съчетаването на чантата според роклята е доста демоде, но когато става дума за комплиментиращи се принтове и текстури, звучи като доста добра идея. Взимаме пример от Alexander McQueen и идеите започват да танцуват в главите ни.


Alexander McQueen pre-fall 2016

х3

Съчетаването на повече от 2 флорални принта наведнъж говори за висш моден пилотаж. Смело, но почти винаги страхотно, защо пък не!

More All fashion