Следва

Tess Giberson - Минимализъм в основата

Пет абитуриентки се борят за Орлин

15 бъдещи абитуриентки се явиха на кастинга на конкурса на Dir.BG и Astella Atelier за Най-красива абитуриентка на...

All fashion преди 15 години

15 бъдещи абитуриентки се явиха на кастинга на конкурса на Dir.BG и Astella Atelier за Най-красива абитуриентка на 2009.

Кастингът премина с дефилета пред известни лица и дизайнери като Аля Милушева, Зара, Юлия Юревич, лицензиантката на Лейди България Теодора Колчева и главните редактори на Life.dir.bg, Блясък и Плейбой.

Само 10 от 15-те обаче спечелиха безапелационно журито и продължиха напред след тежка дискусия със "силните на деня".

Благовеста Цакова от гр. Ямбол, Габриела Борисова от София, Лилия Стефанова от София - на снимките горе, Елена Ангелова от Русе и Ани Гусийска от София - вдясно - останаха на финала, където им предстои вълнуваща професионална фотосесия в студиото на фотографа на конкурса Георги Божиков, с прически от салон "Мода Натали", грим от Фани, тоалети на Astella.

Сред тях потребителите на Dir.BG ще изберат Най-красивата абитуриентка за 2009г., която която ще отиде на бала си, разбира се, в тоалет на Astella, под светлините на прожекторите, с Орлин Павлов под ръка.

Конкурсът се провежда за трета поредна година. Миналогодишната победителка Елена Коларова от Червен Бряг, беше придружена на бала си в НПМГ от Графа, а победителката за 2007 - Габриела Георгиева - от Дидо от Д2.
 

More from View Sofia

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.