Следва

Направи си сама... грим за бала! Показваме как, стъпка по стъпка

Time Zero от Filorga - 1:0 срещу бръчките

Нов хитов серум

Hair преди 7 години

Човек и добре да живее, рано или късно му се появяват бръчки. Верни на тази максима, жените сме готови на всичко, за да преборим бръчките и да се радваме на по-гладка кожа - такава, каквато сме имали преди. От всички естетически проблеми бръчките се нареждат на първо място. В служба на нашия стремеж за здраве и красота на кожата френската козметична компания FILORGA създава своя нов хитов продукт TIME ZERO® от серията MEDI-COSMETIQUE® - първата серия дермо-козметика от Франция, произлязла от нехирургичните анти-ейдж процедури. Обединявайки най-доброто от света на козметиката и естетичната медицина, линията MEDI-COSMETIQUE® съчетава високата ефективност на професионалните процедури с удоволствието от ежедневната грижа за кожата.

Ако не сте вярвали, че един продукт може да атакува всички видове бръчки, то вече съществува такъв и той се казва TIME ZERO®. Серумът се бори едновременно с дълбоките бръчки, бръчките, причинени признаци на умора, мимическите бръчки и изразените бръчки на повърхността.

TIME ZERO® е подходящ и за мъже, и за жени, за всички типове кожа. Немазна формула с 0 % омазняване и фин аромат. Също така може да се ползва като перфектна база за грим. Препоръчва се сутрин и/или вечер преди основната грижа.

Очаквайте TIME ZERO ® в аптечната мрежа, както и онлайн на www.filorga.bg от месец май.

Препоръчителна цена: 129,00 лв.

More Hair