Следва

Антония и Димчо Димчовски - две дихания в едно. За вярата, любовта и изкуството, 1 част

От любов към големия екран: какво ново в киното в заглавия и трейлъри

Очаква ни един от най-светлите празници в годината и покрай приготовленията за него, които държим да отбележим, ниак не са малко...

Movies & TV преди 7 години

Съвсем скоро е Великден, един от най-светлите празници в годината и покрай приготовленията за него, които държим да отбележим, никак не са малко, но традицията повелява, някак трябва да намерим малко време и за любимия голям екран.

В такъв случай, няма как да не хвърлим по едно око на последните три филма, премиерно настанили се по нашите киносалони, с които ще завърши този април. Свежи, готини, фантастични и комедийни, а дори и анимирани, определено нито един не е за изпускане. Чакаме утрешния ден с нетърпение, внимаваме да не счупим повече от 2-3 яйца, докато се приготвяме за празника, а за оставащите свободни часове, ще се погрижим от сега ето така: 

"Ратчет и Кланк" ("Ratchet and Clank")

Актьорите: Анимация

Режисьорът: Кевин Мънроу, Джерика Клеланд

Сюжетът: Историята на двама невероятни герои, възпиращи злия извънземен - наричан Дрек - да разруши всяка планета в галактиката Солана.

Когато двамата попадат на оръжие, което може наведнъж да взриви цяла планета, те се обединяват с колоритните герои от Галактическите рейнджъри, за да спасят галактиката. В своя път те откриват много неща за героизма, приятелството и за това, колко е важно да откриеш самия себе си.

Премиерата: 29 април (България)

"Първият отмъстител: Войната на героите" ("Captain America: Civil War")

Актьорите: Крис Евънс, Скарлет Йохансон, Пол Бетани, Джеръми Ренър, Емили Ван Камп, Себастиан Стан, Пол Ръд, Франк Грило, Дон Чийдъл, Елизабет Олсън, Антъни Маки, Чадуик Боусман, Робърт Дауни-мл., Даниел Брюл

Режисьорът: Антъни Русо, Джо Русо

Сюжетът: „Първият отмъстител: Войната на героите“ продължава историята след „Отмъстителите: Ерата на Ултрон“ и Стив Роджърс повежда нов екип Отмъстители в неспирната им борба за опазване на човечеството от най-различни заплахи. След като международен инцидент с участието на Отмъстителите дава жертви, политическият натиск за създаването на система за публична отчетност и управляващ орган, който да решава кога да бъдат ползвани услугите им, расте.

Новата ситуация внася разкол между Отмъстителите, докато се опитват да спасят света от нов злодей. Безспорно моментът в трейлъра, който предизвика реакцията на феновете, е изправянето на Капитан Америка срещу Железният човек. Доскоро (близки) приятели, сега те застават един срещу друг.

Премиерата: 29 април (България)

"Гости от миналото 3" ("Les Visiteurs 3")

Актьорите: Жан Рено, Мари-Ан Шазел, Силви Тестю, Карин Виар, Франк Дюбоск, Кристиан Клавие, Алекс Луц

Режисьорът: Жан-Мари Поаре

Сюжетът: 

Премиерата: 29 април (България)

More Movies & TV