Следва

Разходи се с мен... в Берлин, ден 2-ри

Le Temps de l'Amour! Време за мен!

Здравейте, ние сме View Sofia и сме пристрастени... 

All About Life преди 7 години

Здравейте, ние сме View Sofia и сме пристрастени към френските макарони. Но не каквито и да е, а  тези от Chez Fefe boutique! И ако това ви звучи като признание от анонимните чревоугодници, сте напълно прави. Признаваме – обичаме сладкишите и не само не се срамуваме от това, но и с гордост го заявяваме. Ако и ти си част от нашата група, подаряваме ти кутия-кадри с макарони, цветни, ароматни и адски вкусни. Ох, пак огладняхме!


Ако трябва да съм честна, доскоро не знаех какъв точно е вкусът на френския макарон. Да, знаех колко ефектно и сластно те приканва да го вкусиш, но дотам. Докато един прекрасен мартенски ден не отидох на сладкарски фест. Именно там, на щанда на Chez Fefeопитах за първи път френски макарон и тотално се влюбих не просто от пръв поглед, а и от първо вкусване! Освен че обичам качественото сладко, смея да твърдя, че съм естет и държа храната, която хапвам, да изглежда добре, а макароните на Chez Fefe са всичко това!



Едно от нещата, които обичам да правя е да застана на витрината на бутика им и да се чудя дълго време кой точно макарон да опитам този път. Всичките са толкова изкушаващи и вкусни, а са и ръчно правени. Обикновено си тръгвам с поне 10 малки цветни бижута за хапване, защото не мога да реша кой да избера. Пролетното време ни приканя да излезем и да събираме галещите топли слънчеви лъчи. Днес смятам да изненадам моите приятелки с кутия от любимите ни френски макарони. Времето, прекарано заедно, минава неусетно, а макароните прави срещите ни още по-сладки и неповторими. Всеки път опитваме различни вкусове от сладките изкушения - изборът е тооолкова голям, а всички са тооолкова вкусни. Всяка от нас има своите фаворити.  

А кои са твоите любими макарони?




More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 5 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 4 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 4 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.