Хидратирана, сияйна и красива. Кожата НИ

Независмо колко пласта грим нанасяме, несъвършенствата на кожата си остават там и дори скрити от окото на наблюдателя напомнят за себе си когато застанем пред огледалото и махнем грима...

Независмо колко пласта грим нанасяме, несъвършенствата на кожата си остават там и дори скрити от окото на наблюдателя напомнят за себе си, когато застанем пред огледалото и махнем грима. Чувството, което ни обзема в този момент е неприятно и никоя жена не желае да го изпитва, особено ако веднъж се е сблъскала с "прищевките" /съжаляваме за думата, но е точна/ на собствената си кожа.

BIODERMA е намерила дерматологично решение и ви обещава перфектна кожа с новия си продукт Hydrabio Perfecteur с фактор SPF30. Фината и лека текстура на крема попива напълно без излишни следи от омазняване, които правят кожата лъщяща. Изравнява тена и заглажда фините несъвършенства, докато през това време активните съставки - витамин PP и екстракт от ябълкови семена хидратират кожата в дълбочина. И понеже така описани нещата звучат наистина интересно, решаваме да надникнем в опаковката на крема и да установим какво наистина го прави толкова специален.


Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.