Следва

Доза красота, доза витамини и билки. Взе ли своята днес?

Хидратирана, сияйна и красива. Кожата НИ

Независмо колко пласта грим нанасяме, несъвършенствата на кожата си остават там и дори скрити от окото на наблюдателя напомнят за себе си когато застанем пред огледалото и махнем грима...

Hair преди 7 години

Независмо колко пласта грим нанасяме, несъвършенствата на кожата си остават там и дори скрити от окото на наблюдателя напомнят за себе си, когато застанем пред огледалото и махнем грима. Чувството, което ни обзема в този момент е неприятно и никоя жена не желае да го изпитва, особено ако веднъж се е сблъскала с "прищевките" /съжаляваме за думата, но е точна/ на собствената си кожа.

BIODERMA е намерила дерматологично решение и ви обещава перфектна кожа с новия си продукт Hydrabio Perfecteur с фактор SPF30. Фината и лека текстура на крема попива напълно без излишни следи от омазняване, които правят кожата лъщяща. Изравнява тена и заглажда фините несъвършенства, докато през това време активните съставки - витамин PP и екстракт от ябълкови семена хидратират кожата в дълбочина. И понеже така описани нещата звучат наистина интересно, решаваме да надникнем в опаковката на крема и да установим какво наистина го прави толкова специален.



След като наскоро учени откриха онези малки клетки, аквапорините, ние все още не знаем съвсем какво точно правят те. Аквапорините са онези клетки, които отговарят за пренасянето на водата в клетките на кожата, т.е. са изключително, изключително важни. Без тях хидратацията на кожата е невъзможна. Екстрактът, извлечен от ябълкови семена стимулира синтеза при тези малки клетки и спомага за успешната циркулация на вода в кожата. Която, добавена към дневния режим за пиене на поне два литра вода ни осигурява наистина сияйна и свежа кожа. А витамин PP задържа водата в кожата, така че запечатана там за по-дълго я поддържа гладка и млада. Самта емуслия има изключително интересна консистенция, деляща се на две фази, едната маслена, другата водна. Тези ламерни фази, сходни с тези на междуклетъчните липиди, осигуряват най-естествения път за усвояване и възприятие на продукта от кожата, от което следва, че резултатите са по-добри от най-силните ни надежди.



Чували ли сте за аквапорините? Те са онези клетки, които отговарят за пренасянето на водата в клетките на кожата, т.е. са изключително, изключително важни. Без тях хидратацията на кожата е невъзможна. Екстрактът, извлечен от ябълкови семена стимулира синтеза на тези клетки и спомага за успешната циркулация на вода в кожата. Която, добавена към дневния режим за пиене на поне два литра вода ни осигурява наистина сияйна и свежа кожа. А витамин PP задържа водата в кожата, така че запечатана там за по-дълго я поддържа гладка и млада. Самата емуслия е истинска иновация, която се състои от две фази, едната маслена, другата водна. Тази ламеларна емулсия, наподобяваща структурата на междуклетъчните липиди, осигурява най-естествения път за усвояване на продукта от кожата, от което следва, че резултатите са изключително добри. Благодарение на тази емулсия активните съставки успяват да навлезнат в дълбочина в кожата.

Озаряването на тена на кожата е факт, благодарение наличието на пудри и перли в състава на продукта, които отразяват по естествен начин светлината. Така ние блестим с красотата на собствената си кожа без да се налага да я утежняваме с тонове грим. И като за финал откриваме в една опаковка Hydrabio Perfecteur така важния фактор SPF30, който пази кожата от агресивните UV лъчи, които, колкото и да обичаме, не са най-добрият ни приятел. 

Това е Hydrabio Perfecteur SPF30, погледнат откъм съдържанието на тубичката отблизо - който ден след ден работи за нас, за да постигнем онази перфектна кожа – хидратирана и сияйна. Просто защото да си влюбен в блясъка на собствената си кожа е божествено!

И тъй като искаме да споделим любовта си подаряваме десет комплекта на BIODERMA за хидратирана и сияйна кожа. Повече инфо за играта тук.

 

More Hair