Следва

Белият деним покорява града... въпреки дъжда!

Men's Еxhibit: 10 правила за елегантна визия. Момчета, готови ли сте за бала?

Облеклото, стойката, маниерите - компонентите, които правят един обикновен мъж стилен джентълмен, са много и се открояват...

All fashion преди 7 години

Облеклото, стойката, маниерите - компонентите, които правят един обикновен мъж стилен джентълмен, са много и се открояват. Но дрехите са най-важният елемент, защото те изцяло определят мъжката същност и характер. А прическата, обувките, аксесоарите трябва са съобразени именно с избрания аутфит.

Има ли повод, има и малко суматоха. Предстои вълна от балове, която ще залее магазините с пълна сила. И кой е казал, че женският тоалет е най-сложен?! Мъжете също трудно откриват перфектния костюм, а правилата за елегантност, които вървят към него не са никак малко.

Даваме ви няколко съвета и задължителни правила за елегантната мъжка визия. Детайлът е от значение!

1. Използвайте четка за плат винаги преди да излезете. Костюмът ви ще изглежда перфектно за по-малко от пет минути, след като се премахнат излишните влакна и прах, които са неизбежни.

2. Последното копче на блейзъра с едноредно закопчаване задължително трябва да остане свободно.



3. Избягвайте да носите дрехи, върху които има видимо лого. Не изглежда добре, особено когато дрескодът е официален. Ако имате стил, ще си проличи от начина, по който носите дрехата, а не от марката, изписана на нея.

4. Свалете шапката си, когато сте сред хората на събитието.

5. Никога не носете едновременно колан и тиранти. Дори и да харесвате двата стила, придържайте се към единия.





6. Коланът и обувките трябва винаги да са в един цвят.

7. Обикновено е задължително вратовръзката да е дълга толкова, че да докосне колана. Но в случай, че носите панталон със средно ниска талия, то тогава вратовръзката трябва да е по-къса.



8. Кърпичката на костюма никога не трява да е в същия цвят като вратовръзката.



9. Още едно важно правило при носенето на костюм е, че чорапите трябва винаги да са високи до коленете, никога по-къси.



10. Уверете се, че кожените обувки са в отлично състояние, защото малкият ток лесно се драска. Занесете ги на обущар - така ще издържат много по-дълго, защото ще са защитени.

More All fashion