Следва

Месечен ХОРОСКОП - Май 2016

Спечели комплект за хидратирана и сияйна кожа от BIODERMA

Спечели комплект за сияйна кожа от BIODERMA...

All About Life преди 7 години

Най-красиви се чувстваме когато кожата ни е хидратирана и сияйна, а тенът - свеж и равен. Като умни момичета се грижим тези резултати да са налице, преди да помислим за грима, обличането и финално - излизането навън за овации. А добрият ни приятел – френската дермокозметична компания BIODERMA, с финес и шик точно по френски, ни дава отговор на уравнението "перфектна кожа" в точно два неразделни продукта - мицеларна вода Hydrabio H2O, която почиства, хидратира и тонизира кожата с един лесен жест - и новия крем за лице Hydrabio Perfecteur с фактор SPF 30 със страхотна сетивна текстура, от която кожата е на седмото небе.

Удоволствието да привличаш всички погледи е несравнимо, на нас определено ни е пролетно и празнично, затова от днес стартираме новата си игра.

BIODERMA и View Sofia ще подарят на десет дами ключа към перфектната кожа, или иначе казано по един комплект от мицеларна вода и крем за лице, точно както ги описахме горе.

Какво е необходмо да направите, за да спечелите:

- Харесайте страницата на BIODERMA в Facebook
- Харесайте страницата на View Sofia в Facebook
- Направете си едно selfie, както го правят звездите, no makeup или поне nude make up, и сложете съответните тагове @BIODERMA.BULGARIA и @View Sofia. Публикувайте го във вашия Facebook профил със съответните тагове и това е всичко, което е необходимо да направите за да вземете участие в играта.
До14-ти май можете да качите своята снимка със съответните тагове и на16-ти май ние ще изтеглим десетте щастливки, които ще се погрижат за своята кожа с продуктите на BIODERMA - мицеларна вода Hydrabio H2O и крем за лице Hydrabio Perfecteur с фактор SPF30.

А тук  може да разберете повече за Hydrabio Perfecteur с фактор SPF30.

More All About Life