Месечен ХОРОСКОП - Май 2016

Astro преди 7 години

Май ще бъде доста труден месец за повечето от знаците на хороскопа. Вина за това имат планетите, които се движат назад. В началото на месеца ретроградни ще бъдат едновременно Меркурий, Марс, Юпитер, Сатурн и Плутон.

Тези, които са свикнали да живеят по-умерено, ще се чувстват объркани, но звездите казват, че е дошло време да се научат да се адаптират според обстоятелствата и да започнат да импровизират. Тези качества през май ще бъдат много полезни.

Месец май ще се окаже труден и в любовната сфера. Някои ще разберат, че до тях не се намира този човек, с който биха искали да прекарат остатъка от живота си. Ето защо звездите не препоръчват по това време да се сключват прибързани бракове или да се мисли за увеличаване на семейството, а да се съсредоточим върху изграждането на духовна връзка. Необходимо е да се постараем да изгладим съществуващите разногласия и да положим всички усилия за създаването на приятелска, и топла атмосфера в отношенията с роднините и колегите. През май ще бъде важно умението да се градят връзки и да се търсят компромисни решения по мирен път.

6-ти май - Новолуние

22-ри май - Пълнолуние

На 20-ти май Слънцето преминава в зодиакалния знак Близнаци - най-общителните и интелигентните!

Хороскоп

Още от Astro