Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 2.5 – 8.5

Разходи се с мен... в Берлин, ден 3-ти

Да видим кой не е чувал за легендарните партита на немската столица...

All About Life преди 7 години

Да видим кой не е чувал за легендарните партита на немската столица? Дори и да не планираш тридневна разбивация за уикенда, мъничко купон няма да навреди, нали? Нощният живот трудно ще ви доскучае, той е с плътна програма, събитията са възможно най-разнородни за всеки вкус. От пънк-ъндърграунд (KØPI), фетиш (Kit-Kat), както и много готини клубове, които се прикриват под друго амплоа – т.е. незаконни са, затова няма да споделим имената им, но там се правят най-най-най-запомнящите се партита с най-лудата музика и най-шантавите хора. White Trash е място, която съчетава бар с ресторант и място за събития – има страшно много татуирани посетители (а къде в Берлин няма, питаме се?).







Il Kino е кино-проект за излъчване на по-неизвестни, но страшно добри филми, там ще намерите и стилен средиземноморски винен бар. The bar market – на пазар през нощта? О, да! Мястото е супер, а барът предлага страхотни коктейли. Най-удачно е да се пуснем по Weserstraße и съседните ѝ улици – намира се в Нойкьолн, най-хипстърската част, но затова пък е пълно с барове. YAAM е за фенове на регето и пълния айляк.
Сред най-популярните клубове за танци до зори са Ritter Butzke, Berghain & Panorama Bar, Salon zur Wilden Renate, ://about blank, Stattbad, Watergate, Tresor....







Забележете, че всъщност доста трудно се влиза. Охраната не е особен фен на чужденците, затова ако много държите да влезнете – на малки групи и с немскоговорещи. Това не се отнася за някои, които държат да бъде по-мейнстрийм вечер или такива, които изравняват съотношението мъже-жени... Пригответе се за стабилна опашка, вход от средно 8-15 евро и минимум багаж.







Няма по-подходящо място за заснемане на аутфита от Café-Cinema na Hackescher Markt. Емблематичното кафе-бар е едно от must-see забележителностите на града. В дъното на безистена има галерия, още един бар и Monster Cabinet, който често излиза соленично на наивните туристи. Галерията обаче е страхотна – предлага съвременно изкуство, а книжарницата към нея е чиста съкровищница.





Решавам, че е време да влезна в крак с пижамения тренд и дълго сатенирано манто тип пеньоар се озовава над макси топ с тънки презрамки и сребристи частици. Под него е черно спортно бюстие от дишаща материя, а верните ми черни скинита са навити с тънък ревер. Харесвам черни кожени, леко грубовати обувки с остър връх, а чифтът, който ме изненада в Зара тази зима завършва тоалета ми. Наблягам на каишките на врата, наслоявайки chokers. По принцип избягвам и не обичам да се гримирам, но не мога без червило – при тези обстоятелства то е избрано в заглушен лилав тон.





За вечерта се прицелваме към Осткройц , като предварително подгряваме в бар Geronimo преди да се насочим към ://about blank. Нощта е показателно тематична – гей парти, организирано от Homopatik със звучния надслов – CockBusters! Опашката е приятно дълга, но поне се движи бързо. Смесена компания сме и охраната връща двама словаци. Пак се нареждат и влизат. Ритъмът ни засмуква в двуетажния клуб, за да ни изплюе обратно на улицата към 7 сутринта.

Цялото пътешествие може да видите тук>>

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 15 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 15 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.