Следва

Met Gala 2016: Най-добре облечените

Г като Гаф: Модните недомислици на седмицата

Неуморимата Оливия Палермо продължава с нова колаборация за летния сезон. След обувките Aquazurra и бюти линията за Ciate...

All fashion преди 7 години

Оливия + скука

Неуморимата Оливия Палермо продължава с нова колаборация за летния сезон. След обувките Aquazurra и бюти линията за Ciate, Оливия стяга мини колекция за американския гигант Nordstorm, наречена Chelsea28. Всъщност, това ще е втората поред колекция на Палермо за веригата. Идеята като цяло е да се представят симпатични бейсик решения, вдъхновени от личния стил на стрийт звездата, но ние лично ги намираме за леко скучновати. Дали е защото няма нищо catchy в тях, или отдалеч лъха на полиестер, не знаем, но просто резултатът е незадоволителен.














 

Кофти Дженър, порция поредна

И така като сме тръгнали с обсъждането на колаборации, продължаваме с поредната, на най-младите представителки на клона Кардашиян-Дженър. Както добре знаем, те обожават да слагат имената си на всякакви възможни продукти, а за този сезон честта се пада на калифорнийския бранд PacSun. Колекцията носи името 'Summer Solstice' и, както можете да се досетите, не представлява нищо особено. Настроението, разбира се, е бохо, а моделите, напълно предвидими, предвид кои са дизайнерките. Цените варират между 16.95 и 59.95 долара, а всички модели можем да разгледаме в pacsun.com.











Майли по чехли



Скандалната певица беше нащракана от папараци в Байрън Бей, докато крачи към хеликоптера, с който се придвижи до Бризбейн. Признаваме си, че прилепналото сиво ансамбълче, съчетано с бяло кожено яке силно ни смути, но това, което „обра лаврите“ от целия абсурден вид на Майли бяха чехлите, с които беше излязла – почти не забелязахме хубаво избилите й корени.



Експериментите на Кари Ъндърууд



В деня на музикалните награди American Country Countdown Awards Кари Ъндърууд смени цели шест тоалета: „Беше като нейно фешън-шоу“, коментираха хората.

Явно освен музиката, Кари има и други страсти, като тази да се впуска в модни експерименти. Уви, не винаги й се получава, защото все още се чудим дали можем да наречем „рокля“ онзи странен и неугледен тоалет, с който се появи в началото на събитието. Малко след като се отърсихме от първото ужасяващо облекло на Червения килим, на сцената Кари излезе с второ подред, не по-малко катастрофално.

More All fashion