Следва

Men's Exhibit: Бъди джентълмен - спечели работата! Наръчник за сериозния секси мъж

Before&After: Цветове, контраст, пайети и кецове. Напук на времето!

Един от любимите ни стилови експерименти Before&After продължава и днес...

Shopping преди 7 години

Един от любимите ни стилови експерименти Before&After продължава и днес. При нас за пореден път е Вики, не можем да й се наситим, а и тя вече изглежда е свикнала с нашите щури преобразявания.

Преди



И тъй като Met Gala магията от вчера още се върти в главите ни с целия този блясък, от който не можем и не искаме да се отърсим, решаваме да прекараме част от вечерните пайети в ежедневието. Освен задължителната пищност, ориентираме се още към тъмни цветове с контраст помежду си. Леко тържественото настроение е търсен ефект, но държим още и на лесното му приложение по софийските улици. Ето го и нашия избор: скъсен топ в тъмнозелено и пайети; сатенен тренч в красив изумруден тон, класически скини джинси, кецове и велурена чантичка. Харесваме наслояването на зелено върху зелено, множеството пайети и брокат по топа и кецовете, а пурпурната чантичка е акцентът, от който не бихме се лишили.

След



 









Тренч: Karen Millen

Топ: Karen Millen
Джинси: Patrizia Pepe
Чанта: Karen Millen
Кецове: Patrizia Pepe

За бюти визията сме категорични - червеното червило е задължително. След като акцентът на лицето е решен, продължаваме с основата - лек хидратиращ крем, матиращ фон дьо тен и коралов руж по скулите. Докосваме леко контурите с бронзираща пудра, нанасяме телесни сенки по клепачите и завършваме с щедро количество спирала.

Всички елементи можете да откриете на allinone.bg, както и в магазините на Patrizia Pepe и Karen Millen в София. Подробно адресите са тук

Фотография: Марияна Петрова
Стайлинг: Габриела Желева и Александра Рамирез
Грим и коса: Александра Рамирез
Модел: Виктория Ivet Fashion MA

More Shopping