Следва

Малка бяла рокличка

Роклята на булката: Ирина Шейк за Pronovias

Pronovias е една от най-изящните марки, що се отнася до булчинската мода. Познатият испански бранд показа колекцията си за 2017-та на ревю в Барселона...

All fashion преди 7 години

Pronovias е една от най-изящните марки, що се отнася до булчинската мода. Познатият испански бранд показа колекцията си за 2017-та на ревю в Барселона, а на модното шоу главна звезда беше, отново, Ирина Шейк. Привлекателна и много нежна в белите одеяния, рускинята, както и миналата година, откри и закри невестиното дефиле.

30-годишната приятелка на Брадли Купър показа три рокли от колекцията, наречена с ефирното „Le Ciel" /Небе/.

Луксозни тъкани, префинена дантела и класически и сексапилни силуети доминират колекцията, представена тържествено пред 2 000 гости.

„Pronovias вече е като част от семейството ми. Знаете, че не ми е за пръв път да работя с тях и винаги съм щастлива да бъда в Испания. Колекцията е прекрасна. Много класически силуети, но и нови стилове, изящни тъкани, едновременно елегантни и секси. Усещането ми е, че всяка булка на този свят може да открие съвършената дреха от колекция 2017 на Pronovias" – споделя Ирина, добавяйки, че най-любима й е роклята, с която закри дефилето.

Вижте цялата колекция в галерията горе>>

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 6 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.