Следва

YALTA CLUB обяви грандиозната си програма за SOLAR SUMMER

ЛЮБЭ с концерт в София на 10 декември

В Деня на победата най-великата ...  

Music преди 7 години

В Деня на победата 9 май, най-големите звезди на руската музика ЛЮБЭ, обявиха, че ще изнесат “THE BEST OF” концерт в София в края на тази година. Събитието, което ще се състои на 10 декември в Арена Армеец, ще бъде най-мащабното и грандиозно излизане на култовите музиканти пред родната аудитория. Билетите ще бъдат пуснати в продажба от 11 май в мрежата на Eventim в цялата страна.

ЛЮБЭ e най-голямата група на Русия, чиято музика хармонично смесва елементи от рок, поп, руска фолклорна и военна музика. Формацията е основана през 1989 г. и досега има издадени 10 студийни албума и множество концертни записи и сборни дискове.

Идеята за създаването на групата е на продуцента и композитор Игор Матвиенко, който е автор на всичките им композиции. В края на 80-те той написва музиката за дебютните песни, а като постоянен лидер на ЛЮБЭ се присъединява Николай Расторгуев. На него принадлежи идеята за името на групата, което е свързано с популярното в онези години младежко движение Либерци.

Последният студиен албум на ЛЮБЭ “За тебя, Родина-мать!” излиза през миналата година и е посветен на 25-годишнината на формацията. Тогава на пазара е издадена и тройна компилация с най-големите хитове на ЛЮБЕ от 1989 г. насам. Някои от тях са любимите на всички меломани “Комбат”, “Солдат”, “Там за туманами”, “Песня о звёздах”, “Позови Меня Тихо По Имени” и много други. Един от най-големите им почитатели е президентът на Руската федерация Владимир Путин.

Грандиозният “THE BEST OF” концерт на ЛЮБЭ е на 10 декември в Арена Армеец в София. Билетите за събитието ще могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна и online от 11 май. Организатор на концерта е Moko Solution.

More Music