Love to quote... Говорят астралните близнаци

Навярно малцина познават лично своя астрален близнак, но всеки знае поне един човек, с когото споделя денят на раждането си...

Според езотериката, астралните близнаци са хората, които не просто са родени в един и същи ден, но и в същата година и дори минута. Тези хора споделя една вибрация, често си приличат и по външност... Е, навярно малцина познават лично своя астрален близнак, но всеки знае поне един човек, с когото споделя деня на раждането си. Като дете бях безкрайно горда, че аз и Фреди Меркюри сме родени на 5 септември. Поправка – казвах, че той е роден на моя рожден ден! И до ден днешен тая гордост от този факт. Обожавам музиката на Queen от съвсем малка. Ако трябва да съм искрена – Майкъл Джексън и „Лунния пътешественик“ бяха по-силни от антибиотик, когато боледувах. Първо пусках филма (знаех го на изуст!), после минавах на негови видеозаписи свалени "нелегално" от MTV. Но особено любим ми беше Фреди... И до днес настръхвам като чуя Show Must Go On. Много сила се изисква, за да изпееш тази песен в този момент. Сила и дух, уловени в мелодия и запечатани завинаги. Хората, които са имали честта да го познават, са категорични, че Меркюри е изпъквал и със самоувереното си присъствие и уникално чувство за хумор. Дори като пее се усмихва! И как да не съм горда, че с този човек споделяме един и същи ден, в който сме избрали да дойдем на тази земя? 

Роден на 5 септември 1946 г. в Стоун Таун, Занзибар, имам огромното удоволствие да ви представя моя астрален близнак - вечния Фреди Меркюри. Думите, също като нотите, имат уникалната способност да се забиват като карфици в душата на човек и да го боцкат, когато трябва. Ето моите карфици:

“Когато имам връзка, винаги участвам в нея с цялото си сърце. Не съм привърженик на половинчатите мерки и на компромисите. Просто не мога да понасям никакви компромиси. Раздавам се целия, защото съм си такъв.
Опитвам се да се сдържам, когато някой ме привлича, но просто не мога да контролирам любовта и тя се развихря. Твърде бързо се включвам и накрая винаги се оказвам наранен. Може би просто привличам неподходящите хора? Целият съм в белези. Но не мога иначе, понеже съм мек по душа.”

"Съвременното изкуство е точно като жените – никога няма да му се насладите, ако се опитате да го разберете."

„Аз няма да бъда рокзвезда. Аз ще бъда легенда. Дори и да нямам пукнато пени, ще ходя като персийски принц и никой няма да може да ме спре."

„Парите не могат да купят щастие, но, по дяволите, могат да ти го донесат!”

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.